Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zorka je bila kar 28 let poročena z 8 let mlajšim, potem pa ...

8. 1. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Zorka, Šverc komerc

Zorka, Šverc komerc foto: Promocijski material

Leta 2017 je bila novica o ločitvi igralcev Nine Erak (Zorka, Šverc komerc) in Borisa Svrtana za hrvaške medije veliko presenečenje. Poročena sta bila namreč kar 28 let in sta veljala za enega izmed najbolj trdnih parov na hrvaški medijski sceni.

Danes 64-letna igralka Nina Erak, ki navdušuje v vlogi babice Zorke v seriji Šverc komerc (Na granici), je leta 2017 po ločitvi povedala: "Za zdaj sva ločena. Kaj bo kasneje, ne vem. Moj moto v življenju je, da nikoli dokončno ne zaprem vrat. Sva pa enostavno ugotovila, da sva porabila najin zakon. Sva pa prijatelja. Tu je 28 let, o katerih bi lahko napisala knjigo tako o dobrih kot tudi o slabih straneh. Tudi kregala sva se, padale so težke besede, a zdaj je v resnici vse OK." Igralka se je po ločitvi posvetila svoji vlogi Zorke v omenjeni seriji, ki jo je odigrala odlično, njen nekdanji mož pa je imel drugačne načrte. 

Nekdanja zakonca, Boris in Nina, levo na zgornji fotografiji. 

Kar hitro je namreč našel novo ljubezen, kljub temu, da sta igralca ob ločitvi zatrjevala, da je bila ta sporazumna, številni še danes verjamejo, da je Nino mož zapustil. Krivec za govorice pa je kar Boris sam, saj se je takoj po koncu zakona v javnosti pojavil z drugimi ženskami. Manj kot leto dni po ločitvi pa je tudi začel razmerje z logopedinjo Kristino Turk, s katero sta se konce leta 2019 tudi poročila.

prejšnji članek
Pink po grenki preteklosti srečna v ljubezni
Svet slavnih
Pink po grenki preteklosti srečna v ljubezni
naslednji članek
Nekdanja hrvaška smučarka bo spet postala mamica
Svet slavnih
Nekdanja hrvaška smučarka bo spet postala mamica
#obraziavenija
obraziavenija