1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka potrdila, da ni več z očetom svojega sina

7. 1. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Anja Jenko 3

"Od bujnega oprsja so ostale samo »čajne vrečke«. Zato sem se pozanimala in se odločila za operacijo." foto: Tibor Golob

Anja Jenko se je v zadnjem obdobju v resnici umaknila iz javnosti, a se je njeno ime zdaj spet pojavilo v številnih medijih, a ne po njeni krivdi. Odločila se je, da je čas, da pove resnico.

Prvorojenec slovenske lepotice Anje Jenko bo aprila praznoval svoj četrti rojstni dan, njegova mamica pa je včeraj za svoje sledilce na družbenem omrežju potrdila, da sta se z njegovim očetom, Mariom Pejčićem razšla. To so njeni sledilci ugibali že nekaj časa, saj so poprej številne skupne fotografije na družbenih omrežjih 'izginile', vseeno pa je imela Anja zdaj razlog, da o tem javno spregovori. 

Mario se je namreč udeležil karibske zabave skupaj z lastnikoma podjetja Majbert Pharma Alanom Amadejom Eferlom in Klemnom Nicolettijem, ki sta z državo sklenila posel o dobavi hitrih testov za koronavirus. Spomnimo, testi so zdaj pod drobnogledom glede zanesljivosti, če le-ti dokazljivo niso učinkoviti, posel pade v vodo. S podjetjem pa posredno povezujejo tudi Anjinega očeta, nekdanjega politika in podjetnika Janka Jenka. Ta je pred meseci javno podprl aplikacijo Tabler, ki jo je z bratom ustanovil Eferl, pri njej pa naj bi šlo za obveščanje o nelegalnih zabavah sredi epidemije. Jenkova je zdaj na družbenem omrežju zapisala, da je bil njen oče investitor v projekt, ni pa povedala točno, v katerega. "On ni družabnik tega podjetja, niti ni v njem zaposlen." 

Sicer pa je v svojih razmerji z družbo povedala še sledeče, s čimer je tudi namignila, da z Mariom nista več par. "Nisem povezana s to družbo in z nikomer v to vpletenih, nisem poročena niti v nikakršnem razmerju z nikomer od njih." Kasneje pa je še z zapisom potrdila, da se je njeno razmerje končalo. "Subtilno sem želela zajeti tudi razmerje z Mariom. Če ni bilo evidentno - tako je, nisva več skupaj." Kdaj se je razmerje končalo, ni pojasnila. 

Je pa z omenjeno aplikacijo v lasti Eferlja sodelovala tudi sama, vsaj z namenom snemanja promocijskega videospota na gršem otoku Santorini. 

Z lokacije snemanja pa je na družbenem omrežju objavila tudi kar nekaj fotografij. 

prejšnji članek
Miša Molk zaradi težave prebedela noč
Svet slavnih
Miša Molk zaradi težave prebedela noč
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Tiha Dragana z lažjo v šov
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Tiha Dragana z lažjo v šov