stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razočaranega Petra Prevca ogrela podpora navijačev

8. 1. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
peter prevc

Peter Prevc foto: Osebni arhiv

Smučarski skakalec ima kljub trudu grenak priokus, ki pa ge je nemara vsaj nekoliko omilil izjemen odziv spletnih podpornikov …

Peter Prevc se je ozrl na minulo turnejo in s spletnimi prijatelji delil vtise, ki so mu ostali po bitki za stopničke. Kot pravi, je osvojil vrhunski rezultat, pa vendar s priokusom nezadovoljstva, saj se na nobeni tekmi ni uvrstil med najboljše skakalce.

»Novoletno turnejo sem zaključil na 9. mestu. Super rezultat. Vrhunski. A s pridihom nezadovoljstva. Na nobeni tekmi nisem prišel med deseterico, na nobeni tekmi nisem naredil dveh vrhunskih skokov,« je na družbenem omrežju zapisal Peter ter zaključil, da se sedaj z ekipo že nahaja na novi postojanki svetovnega pokala, v Neustadt-u, kjer se bodo borili za vrhunske skoke.

foto: Profimedia

A če je bil Peter razočaran nad lastnimi dosežki, so ga na pot v nove zmage zagotovo spodbudili njegovi podporniki in navijači. Slednji so ga namreč po objavi razveselili z obilico toplih komentarjev, tekom katerih so mu sporočili, da jih ni razočaral, da so nanj ponosni in da močno verjamejo, da bo kmalu uresničil zastavljene cilje.

»Čestitke, Peter! Sploh se ne obremenjuj in ne delaj si velikih ciljev. V življenju ne moremo biti vedno na vrhu. So vzponi in padci. Najbolj pomembno pa je zdravje in ljubezen, ki jo prejemaš in daješ. Prepusti se in zaupaj,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev, ki prikazujejo, kako pomembno je, da podpiramo športnike tudi tedaj, ko ne stojijo na stopničkah. Lahko je izraziti veselje ob zmagi, stati ob strani v prav vseh odtenkih uspeha, pa je tista prava, srčna predanost. In takšnih navijačev ima Peter v izobilju. "Glavo gor, Peter! Verjamemo vate!"

Novoletno turnejo sem zaključil na 9. mestu. Super rezultat. Vrhunski. A s pridihom nezadovoljstva. Na nobeni tekmi...

Objavil/a Peter Prevc dne Četrtek, 07. januar 2021
prejšnji članek
Umrla igralka iz Policijske akademije
Svet slavnih
Umrla igralka iz Policijske akademije
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Striptizeta Maja pokazala svoje čare
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Striptizeta Maja pokazala svoje čare
#nasazenazenska
nasazenazenska