nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Solze v raju: Zvezdniku samsko življenje ustreza, sanjske ženske še ni spoznal

10. 1. 2021; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
berk atan 1

Berk Atan foto: revija zvezde

Turški igralec Berk Atan je znan po svojem čudovitem nasmehu. Je tudi vas očaral?

Priljubljena turška nadaljevanka Solze v raju nam ne prinaša le lepe ljubezenske zgodbice, temveč tudi najlepšega – in to ne le po našem skromnem mnenju, temveč tudi po mnenju lepotnih strokovnjakov – Turka, kar jih hodi po svetu.

Solze v raju foto: Promocijska fotografija

Zdaj 29-letni Berk Atan se namreč od leta 2012 ponaša tudi z nazivom najlepšega turškega modela, ki si ga je pridobil na tekmovanju, na katerem tekmujejo tako ženske kot moški. Berk, ki se je rodil v mestu Izmir, je že od mladih nog sanjal o igralskem poklicu, vendar ga je življenje najprej vodilo v manekenski svet. Vrsto let je delal kot fotomodel in sodeloval na številnih modnih revijah, hkrati pa uspešno zaključil študij na igralskem oddelku univerze Beykent, kjer je bil leta 2015 izbran za najboljšega mladega igralca.

Podobno kot njegov televizijski junak Selim, ki v življenju sledi le svojemu srcu, tudi Berk ne odstopa od svojih ciljev. Želi si veliko zanimivih, pisanih vlog. Še vedno pa čaka tudi na žensko, ki mu bo, podobno kot Cennet Selimu, spodnesla tla pod nogami.

»Nekajkrat sem že ljubil, a nikoli tako strastno, kot Selim ljubi svojo Cannet. Na takšno žensko jaz še čakam. A trenutno mi ob vseh poklicnih obveznostih, ki jih imam, samsko življenje popolnoma ustreza. Ko namreč ljubim, se rad v celoti posvetim ljubezni.«

prejšnji članek
Peter Lovšin še nikoli ni tako živel ...
Življenjski slog
Peter Lovšin še nikoli ni tako živel ...
naslednji članek
Slovenski 'sanjski' kmet bo spet očka!
Svet slavnih
Slovenski 'sanjski' kmet bo spet očka!
#nasazenazenska
nasazenazenska