volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Zavrnjena Tamara nazaj v šov?!

13. 1. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
ugodno-oddam-sina

Tamara foto: Nova TV

Tamara ni pričakovala, da bo deležna javne zavrnitve. Od Adnana se je poslovila, ne da bi vedela, zakaj jo je v resnici izločil. A to je bilo zgolj njuno prvo slovo, saj svetlolaska zgodbe pravzaprav ni zapustila ...

Tamara Peček je svetlolaska kandidatka, ki se je med snemanjem oddaje Ugodno oddam sina najbolj borila za Adnana Avdića. Kot je bojevito dejala, je bila pripravljena za njegovo osvojitev narediti vse. Žal pa njeno zapeljivo orožje nanj ni imelo pričakovanega vpliva, saj mladenka Adnanu ni bila všeč.

Kot je dejal, so mu ljubša naravnejša in preprostejša dekleta, zato se jo je tudi med intimnim razvajanjem v jacuzziju vidno izogibal. Ko ga je želela zmasirati, ji je tako kljub dobrikanju pobegnil iz bazena in jo pustil samo. Tamara je ob tem ocenila, da se je zagotovo boji, sam pa je dejal, da se mu dekle zdi preprosto preveč umetno.

Tamara in Adnan foto: Nova TV

Ko je sledilo izločanje, je Adnan Tamaro osupnil z odločitvijo, da je ne bo vzel s seboj na Reko, vendar ji ni pojasnil, kje se skriva razlog. Razočarana mladenka je tako menila, da je to zaradi tega, ker je preveč neposredna.

»Mlada punca je. S takšno punco se ne vidim,«pa je v izjavi zaključil Avdić, ki se je med njeno odsotnostjo rad pošalil iz njenih obilnih ustnic in večkrat kritično poudaril, da je za njegov okus njena podoba preveč umetna.

A tu se zgodba še ne konča, saj se mladenka ni dokončno poslovila. Napete podrobnosti vaš čakajo v nadaljevanju oddaje, verjamemo, da boste zelo presenečeni ...

Tamara je zapustila šov foto: POP TV

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Delovna akcija: Kako se ima družina dve leti po prenovi?
Svet slavnih
Delovna akcija: Kako se ima družina dve leti po prenovi?
naslednji članek
Horoskop: Vse se vam bo postavilo na glavo
Horoskop
Horoskop: Vse se vam bo postavilo na glavo
#obraziavenija
obraziavenija