Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Petra Majdič: Obožujem ljudi, rada imam življenje

13. 1. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
petra majdic m24

Petra Majdič foto: M24

Nekdanja slovenska tekačica na smučeh in nosilka bronaste kolajne iz nepozabnih olimpijskih iger v Vancouvru je razkrila nekaj podrobnosti svojega zasebnega življenja.

Petra Majdič, danes predvsem predana mama, je gostovala v podcast oddaji, ki jo povezuje rokometaš Vid Kavtičnik, Šport 1na1 z Vidom. V njej je spregovorila tako o svoji bogati in pestri karieri, kot tudi o svojem zasebnem življenju. Razkrila pa je tudi, da zelo rada potuje. »Obožujem ljudi, rada imam življenje, noro rada živim. Kar okrog sveta bi šla. Ker vem, da je svet noro lep. Doživiš ga lahko tako, da ga vidiš, prepotuješ,« je povedala in dodala: »Obožujem potovanja, raziskovanje in življenje«.

Rokometaš Vid Kavtičnik se ne ustraši nobenega izziva in je kljub še vedno aktivni rokometni karieri sprejel voditeljsko mesto v oddaji Šport 1na1 z Vidom. Oddajo ustvarja skupaj z Zavarovalnico Generali, gosti pa vrhunske športnike ter v športu delujoče posameznike. Pogovor s Petro Majdič si lahko ogledate tukaj >>KLIKNITE<< .

prejšnji članek
Mlada igralka po seriji Mama niza velike dosežke
Svet slavnih
Mlada igralka po seriji Mama niza velike dosežke
naslednji članek
Mirela (Šverc komerc) se v resnici ne želi poročiti
Svet slavnih
Mirela (Šverc komerc) se v resnici ne želi poročiti