favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Janez Hočevar - Rifle sprejel težko odločitev

17. 1. 2021; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Janez Hočevar - Rifle

Janez Hočevar - Rifle foto: m24.si

Legendarni Janez Hočevar Rifle se je odločil, da pri 80 letih daljše motoristične ture morda niso več najbolj varne zanj, zato je šel v tihi motoristični pokoj.

Priljubljeni slovenski igralec Janez Hočevar - Rifle, ki se ga številne generacije še vedno spominjajo po oddaji Podarim dobim, je letos praznoval okroglih 80 let. Trenutno svojo energijo usmerja v novo spletno komedijo Optimisti, v kateri nastopa skupaj z Ladom Bizovičarjem in Goranom Hrvačaninom.

Janez Hočevar - Rifle foto: Mediaspeed

Legendarni Rifle je med prijatelji znan tudi kot strastni ljubitelj motorjev, ki je že vrsto let član slovenskega motorističnega kluba, s katerim je prevozil nešteto kilometrov po svetu. A zadnje mesece je priljubljeni igralec ugotovil, da so leta morda le načela njegove sposobnosti, tudi pri vožnji, zato se je pred kratkim upokojil in umaknil iz motorističnih vrst, a samo s tistih daljših, zahtevnejših tur. Janez bo kot ponosni lastnik novega motorja prestižne svetovne znamke še vedno z veseljem delal krajše poti po Sloveniji, saj mu je to v veliko veselje in strast, kar nam je zaupal eden od njegovih dobrih prijateljev. Rifle, legenda si in ostani še naprej!

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam bo razburkalo čustva?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam bo razburkalo čustva?
naslednji članek
Tjaši Železnik so pripisovali številne romance
Svet slavnih
Tjaši Železnik so pripisovali številne romance