klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zato se je Krešo poslovil od serije Šverc komerc

22. 1. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Boste lik, ki ga upodablja Momčilo Otašević pogrešali?

Številni gledalci so bili presenečeni nad razpletom prve sezone hrvaške serije Šverc komerc (Na granici), saj se je od ekipe poslovil glavni lik Krešo, ki se je preselil na Irsko. Razočaranje pa je še večje, saj se njegov lik v drugi sezoni serije ne bo vrnil. In kakšen je razlog, da se je igralec Momčilo Otašević poslovil od uspešne serije? 

V resnici mu je ista produkcija hiša ponudila vlogo v novi seriji Drugo ime ljubavi (Drugo ime ljubezni), kjer je zaigral v naslovni, glavni vlogi, pozitivnega lika Saše Krpana. Nekaj časa je istočasno snemal obe seriji, s koncem snemanja prve sezone serije Šverc komerc pa se je odločil, da bo vso energijo raje posvetil seriji, v kateri ima popolnoma glavno vlogo. Hrvaški gledalci so sicer to potezo sprejeli z mešanimi občutki. Nekateri so mu privoščili uspeh, spet drugi pa trdijo, da ni spoštoval oboževalcev serije Šverc komerc. O odločitvi, zakaj je Šverc komerc popolnoma opustil, kljub temu, da je v vlogi Kreša zelo užival, Momčilo v resnici ni nikoli uradno spregovoril. Nekaj je bilo namigovanj, da je bilo snemanje zelo težko, nekateri pa se sprašujejo, če za odločitvijo morda niti ne stoji on, ampak ustvarjalci, saj je producentka obeh serij Sanja Tucman.

Sicer pa se je zaključilo tudi že snemanje njegove nove serije. Zaradi koronavirusa pa so posneli kar 25 delov manj, od predvidenih dvestotih. Zaenkrat še ni znano, ali bo serijo mogoče videti tudi na slovenski televiziji. 

prejšnji članek
Nina Pušlar obudila okus davnih spominov
Svet slavnih
Nina Pušlar obudila okus davnih spominov
naslednji članek
Ste sanjali poroko? Morda imate težave v razmerju!
Zdravje
Ste sanjali poroko? Morda imate težave v razmerju!