Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Solze v raju: Igralec v nesreči srečen z družino

28. 1. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
cihan

Fatih Dönmez foto: ATV

Turški igralec, ki smo ga spoznali skozi temačno vlogo v seriji Solze v raju, v zasebnem življenju prestaja težko obdobje …

V seriji Solze v raju je v čevlje nevarnega poslovneža Cihana stopil gledališki, filmski in televizijski igralec Fatih Dönmez, ki med svoje pomembne življenjske vloge šteje tudi vlogo moža in očeta. In nemara je ravno njegov predan odnos do družine tisto, kar mu pomaga premagovati predolgo trajajoče obdobje, ko se je moral zaradi bitke z novim koronavirusom posloviti od dela, ki ga obožuje.

Fatih, ki se je rodil v Nemčiji, poudarja, da je igra njegova strast in da ne bo obupal nad ciljem, da nekoč znova stopi pred zvesto publiko. »Mnogi izmed nas smo vse svoje življenje stremeli k temu, da bi lahko delali to, kar imamo radi. Ta služba je naša strast. To so naše sanje. Sanje, da delamo to, kar ljubimo. Tudi v prihodnosti bomo risali na obraz nasmehe tistim, ki jih najbolj potrebujejo,« je odločen ponosni soprog in oče osemletne hčerke, za katero pravi, da mu druženje z njo najbolj od vsega krepi imunski sistem. Fatiha sicer poleg igre zanima književnost, glasba, šport in morje.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Srhljiva Britney Spears vznemirja s čudaškim plesom
Svet slavnih
Srhljiva Britney Spears vznemirja s čudaškim plesom
naslednji članek
Kaj se je po šovu zgodilo z Elvisom in Tihano?
Svet slavnih
Kaj se je po šovu zgodilo z Elvisom in Tihano?
#nasazenazenska
nasazenazenska