kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Serija Najini mostovi se končuje
| K.M.

Serija Najini mostovi se končuje

Najini mostovi, POP TV

Sezona, ki bo na spored prišla spomladi, bo tudi zadnja. Že 4. februarja pa lahko pričnete z ogledom delov zaključne sezone. Kako? Preverite.

Že 4. februarja si bodo oboževalke in oboževalci priljubljene slovenske originalne serije lahko ogledali nove epizode zaključne sezone Najinih mostov. Spomnimo, da je zaključek druge sezone prinesel preobrat na strani razporeditve moči, Baroni le niso tako nedotakljivi, kakor se je zdelo na začetku. Kristjan je končno dognal, da ga je Monika s svojimi dejanji in pobegom želela zgolj zaščititi. Bo to končno lahko priložnost, da si izpovesta ljubezen? Kaj bodo v dogajanje tretje sezone prinesli novi liki in kaj nova razkritja?

Gledalke in gledalci si bodo od 4. februarja ekskluzivno na VOYO vsak dan lahko ogledali novo epizodo serije Najini mostovi. Kdaj se serija vrača na male ekrane in program Pop TV, zaenkrat še ni znano.

VOYO s tem razširja svojo paleto naročniške in uporabniške ponudbe. Blaž Bezek, vodja storitve VOYO izpostavlja: »VOYO kot lokalni ponudnik premium televizijskih serij, šovov in oddaj letos pripravlja ogromno novosti in presenečenj. Pripravljamo 6 novih originalnih serij z najelitnejšo slovensko igralsko zasedbo, ekskluzivne predpremiere POP produkcije in vrsto zabavnih šovov ter serij tuje produkcije, sinhronizirane risanke za najmlajše ter športne novosti. VOYO je premium storitev videa na zahtevo, dosegljiva kjerkoli in kadarkoli, brez oglasov.«

In kaj prinaša nadaljevanje zgodbe v seriji Najini mostovi, ki bo predpremierno na voljo na VOYO?

Nadaljevanje bo prineslo razplet na poslovnem področju, nova ljubezenska vprašanja, v ospredju pa postavljen pomen družine. Našim junakom se bodo v zgodbo pomešali tudi novi liki.