pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Skrita plat gogo plesalke

6. 2. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
klara-cetin

Klara Cetin foto: Nova TV

Klara je postavila predsodke na laž. Razkrila je, kakšno je njeno življenje gogo plesalke in hkrati pokazala, da zna poprijeti za tudi za delo.

Klara Cetin je čedno dekle, ki sodeluje v šovu Ugodno oddam sina, kjer se poteguje za srce Bruna Filipovića. Zagrebčanka študira francoščino in slovaščino na filozofski fakulteti, sicer pa ji je blizu vse kar je povezano z umetnostjo. »Že od nekdaj plešem, igram, prepevala sem tudi v pevskem zboru. Ukvarjam se tudi z gogo plesom,« pojasnjuje Klara, ki je to zvrst plesa Brunu in njegovima staršema omenila že na prvem zmenku ter se soočila s predsodki, kakršne doživlja tudi v zunanjem svetu.

Klara Cetin kot gogo plesalka. foto: Nova TV

»Ko sem začela s tem poslom, sem z nekaterimi izgubila stike. Ljudje imajo pač predsodke,« meni Cetinova, ki se dojema kot odprto in družabno žensko, ki ima rada izzive in nove reči. Kot je dokazala Brunovima staršema, zna poprijeti tudi za delo. »V bistvu smo vsi zelo veseli, da si pokazala, da nismo imeli pravega mnenja. Da znaš delati, prati, kuhati in da si normalna, marljiva punca,« ni skrival navdušenja Bruno.

prejšnji članek
Hči Jureta in Alenke Košir spet navdušila s pevskim talentom
Svet slavnih
Hči Jureta in Alenke Košir spet navdušila s pevskim talentom
naslednji članek
Horoskop: Končno se vam bo nasmehnila sreča
Horoskop
Horoskop: Končno se vam bo nasmehnila sreča