nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi končno pokazal svojo družinico

7. 2. 2021; 08.54
Avtor: K.M.
Luka Basi in Nastja Gabor

Luka Basi in Nastja Gabor foto: Neo Visuals in Agencija Ekskluzivno

Bližajoče valentinovo bo zanj zelo posebno, morda je tudi to razlog, da je glasbenik končno delil fotografijo s svojo družino.

Luka Basi na valentinovo pripravlja svoj prvi online koncert, ob tem pa se je na družbenem omrežju zahvalil svoji družini, partnerki in otrokoma, ki ga spremljajo in podpirajo na vsakem koraku in poudaril, kako srečen je, da bo s svojimi poslušalci lahko tako blizu. Ob tem pa je sploh prvič objavil tudi skupno fotografijo vseh štirih. Luka, ki je znan po tem, da svoje zasebnosti ne deli z mediji, je tokrat naredil izjemo, saj se je želel zahvaliti tudi vsem poslušalcem, ki bodo del njegovega valentinovega koncerta, v nedeljo, 14. februarja. Če vstopnice še nimate, jo lahko kupite TUKAJ >>KLIKNITE<<

Na družbenih omrežjih je delil sliko, kjer se romantično prepletajo štiri roke. Njegove, partnerke Nastje Gabor, hčerke Tie in sina Taia. Objava je seveda takoj navdušila. "Tokrat sem s svojimi oboževalci in vsem, ki me bodo spustili "blizu", v svoje dnevne sobe, ob valentinovem koncertu, tudi sam pustil, da pridejo blizu in z njimi delil tisto, kar je meni sveto. Družino," nam je ob tej presenetljivi odločitvi povedal Luka. 

prejšnji članek
Filip Flisar o hčerki Sofiji
Svet slavnih
Filip Flisar o hčerki Sofiji
naslednji članek
Iris Mulej spoznala Donalda Trumpa, Bena Afflecka, Pamelo Anderson ...
Svet slavnih
Iris Mulej spoznala Donalda Trumpa, Bena Afflecka, Pamelo Anderson ...