požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Anja šokirala z zasebnim življenjem

9. 2. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Anja Manojlović

Anja Manojlović foto: Nova TV

Anja je sila sproščena in odprta oseba. Udeleženka šova Ugodno oddam sina je v odprtem razmerju z moškim, privlačijo pa jo tudi starejše ženske.

Anja Manojlović, ki se v resničnostni oddaji Ugodno oddam sina poteguje za manekena Josipa Kotarja, si je že večkrat priskrbela pozornost soudeležencev in gledalcev šova. Že na prvem spoznavnem zmenku je denimo močno ganila mamo Suzano, ko je razkrila svojo grenko preteklost. Stara komaj pet let je namreč tragično izgubila mamo, ki je utrpela možgansko kap, medtem ko je bila sama v vrtcu. Anjo je odraščanje brez mame zaznamovalo, kar je Josipovo mamo močno ganilo in ji omogočilo drugačen pogled na Anjino pripoved, da je v zasebnem življenju zgolj gospodinja, ki skrbi za očeta in brata.

Josip Kotlar in mama Suzana foto: Nova TV

A to ni zgodba s katero bi Anja želela pritegniti pozornost. Svetlolaska se namreč ne opira na preteklost in je precej bolj odločna, samozavestna, močna in karizmatična, kot je bilo morda videti na začetku. Zagrebčanka je v nadaljevanju šova postregla s številnimi informacijami iz zasebnega življenja, ob katerih so mnogi ostali odprtih ust.

Pojasnila je denimo, da ima doma moškega, a da je že več let v odprtem razmerju, saj ima precej liberalen pogled na odnose. Prav tako je razkrila, da je biseksualno spolno usmerjena in da jo privlačijo zlasti starejše ženske. »Moja seksualna opredelitev je biseksualna. Jaz imam rada tudi ženske, a ne na čustveni, pač pa fizični ravni. Verjemite mi, da je veliko žensk, kot sem jaz. In da povem še to, rada imam starejše ženske,« je osupnila z izpovedjo Anja, ki se je v nadaljevanju šova pokazala kot sproščena oseba, ki je v odnosih zelo neobremenjena z moralnimi vrednotami in mnenjem drugih ljudi. Slednje je Josipu zelo všeč in kot je pojasnil v zadnji oddaji, je Anja na karakterni ravni ženska, ki bi jo izbral zase.

prejšnji članek
Robert Korošec v skrbeh za kariero
Zdravje
Robert Korošec v skrbeh za kariero
naslednji članek
Sabina Mlakar znova v šov Kmetija?
Zdravje
Sabina Mlakar znova v šov Kmetija?