pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na snemanju šova nastal nov Isabellin videospot!

12. 2. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Josip in Isabella

Josip in Isabella foto: Nova TV

Ivana Isabella je osupnila v novem videospotu za pesem, ki je nastala spontano, med zmenkom z Josipom Kotlarjem.

Ivano Isabello Grdić smo spoznali v šovu Ugodno oddam sina, kjer se je kot ena izmed tekmovalk potegovala za naklonjenost manekena Josipa Kotlarja. Zagrebčanka se je javnosti predstavila kot ambiciozno dekle s tradicionalnimi vrednotami, izvedeli pa smo tudi, da jo zelo privlači svet glasbe in plesa.

»Ukvarjam se z organizacijo porok. Imam pa tudi cel kup konjičkov, kot so ples, petje in igranje glasbil. Zelo sem ambiciozna in vztrajna. Prepričana sem, da mi bo skozi čas uspelo uresničite zastavljene cilje,« je pojasnila v oddaji Isabella, ki je enega izmed ciljev dosegla še preden se je na hrvaški televiziji zaključila 2. sezona šova v katerem je sodelovala.

Ivana Isabella foto: Promo

V začetku novembra 2019 je namreč izdala videospot z naslovom Kazanova, ki je nastal spontano, med ustvarjanjem šova Ugodno oddam sina. Kot je pojasnila za hrvaške medije, se je skladba rodila na zmenku z Josipom. Slednjemu je namreč spontano zrecitirala pesem, ki jo je kasneje zapisala in izpopolnila. Vsebina je nemudoma pritegnila njenega producenta, ki je besedilu dodal glasbeno podlago. Sledilo je še snemanje videospota in Isabella je gledalcem predstavila atraktiven izdelek še preden se je šov uradno poslovil od TV ekranov.

prejšnji članek
Telesne preobrazbe Jolande Čeplak
Zdravje
Telesne preobrazbe Jolande Čeplak
naslednji članek
Horoskop: Vaša čustva se bodo ohladila
Horoskop
Horoskop: Vaša čustva se bodo ohladila