klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alya je spet zaljubljena

11. 2. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
alya, kvatropirci

Alya in Kvatropirci foto: Matjaž Kos

Slovenska pevka je s to novico razveselila svoje oboževalce.

Naša priljubljena pevka Alya je pred dobrim letom in pol razveselila občinstvo s pesmijo Spet zaljubljena. Alya se lahko pohvali z izidom skladbe tako pri nas, kot na hrvaškem tržišču ('Ili s tobom ili sama'). V tem času je slovenska različica videa že presegla magično mejo milijon ogledov, hrvaška pa je tik pred tem.

Ob izjemnih odzivih na pesem, si je Alya zaželela, da bi poslušalce za letošnji praznik ljubezni obdarila s prav posebno različico, še bolj zaljubljeno verzijo pesmi in je k sodelovanju povabila glasbene prijatelje Kvatropirce. Tako je Spet zaljubljena postal duet. Pesem je tako dobila še bolj večno glasbeno podobo, videospot pa so posneli v romantičnem ozračju gradu Rajhenburg.

Alya in Kvatropirci foto: Matjaž Kos

"S prijatelji Kvatropirci smo končno posneli nekaj skupaj, sodelovanje je bila skupna želja že nekaj časa. S fanti smo se do sedaj srečevali le na festivalih, med drugim so bili med nastopajočimi na festivalu MMS, kjer sem zmagala s pesmijo Srce za srce. Takrat so nastopili z njihovo večno skladbo Pesem v duetu z Manco Špik in takoj sem se zaljubila v njihove glasove in energijo. Spet zaljubljena je ena izmed pesmi, ki postaja "zimzelenček", zato sem konec lanskega leta začutila, da bi v taki podobi pustila pri poslušalcih še večji pečat. Ko smo jo zapeli skupaj, se je enostavno zgodila čarovnija. Vesela sem, da jo prav v mesecu praznika ljubezni pošiljamo v svet," je o sodelovanju povedala Alya.  

prejšnji članek
Glasbenika, ki si letos delita prestižno glasbeno nagrado
Svet slavnih
Glasbenika, ki si letos delita prestižno glasbeno nagrado
naslednji članek
Namig za darilo: ljubezen in naravna nega kože
Moda&Lepota
Namig za darilo: ljubezen in naravna nega kože