kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi Klemen Slakonja je šel pod masko

13. 2. 2021; 05.00
Avtor: M. V./Novice Svet24
klemen

Klemen Slakonja foto: Planet TV

Na stranišče so tekmovalci lahko hodili le v črnem pregrinjalu in s čelado.

Klemen Slakonja, voditelj nove oddaje Kdo si pa ti? Zvezde pod masko, je tudi sam poizkusil, kako je peti in plesati pod težko masko, kakršno bodo v oddaji nosili znani Slovenci. Njegov konjski kostum je bil sicer malo lažji, a je vseeno ugotovil, da znane pod masko čaka kar težka naloga. »Res je težko že samo nositi tak kostum, kaj šele v oziroma pod njim peti in plesati,« prizna.

Nastopajoči zvezdniki, ki prihajajo tako iz vrst pevcev, igralcev kot športnikov, so se morali na snemanju (pa tudi sicer) skrbno skrivati pred šestimi člani dveh ekip, ki je morala po nastopu ugotoviti njihovo identiteto. »Kadar so se sprehajali po studiu brez maske, so morali biti popolnoma zakriti, nosili so ogromno črno pregrinjalo s kapuco in črno motoristično čelado, da so sploh lahko šli na stranišče – ker v teh ogromnih maskah pač niso mogli na toaleto,« je pojasnil Klemen.

Snemanje je potekalo v studiu v Budimpešti, seveda z vsemi ustreznimi zdravstvenimi standardi glede epidemije. Klemen je kar malo presenečen, da se je Planet TV v teh časih sploh lotil ustvarjanja oddaje. »To je bila v danih razmerah skoraj misija nemogoče, da smo dejansko posneli celotno sezono, pa je že skoraj znanstvena fantastika,« se smeji in dodaja, da je oddaja res zanimiva in zabavna. »Mene in obe ekipi so nastopajoči res presenetili, upam, da bodo nad njimi navdušeni tudi gledalci. Pričakujete lahko nepričakovano!«

prejšnji članek
Maja Martina Merljak premagala izgorelost
Svet slavnih
Maja Martina Merljak premagala izgorelost
naslednji članek
Le spočita in srečna mama lahko uživa v materinstvu
Zdravje
Le spočita in srečna mama lahko uživa v materinstvu