maska, silhueta, moški, zaščita Svet24.si

Po sporu zaradi maske ustrelil uslužbenca ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Z odlokom o nujnosti pogoja PCT ni mogoče ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš iz Metelkove

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Žalostno razkritje: Gašper Kramar se bori z rakom
| J.K.

Žalostno razkritje: Gašper Kramar se bori z rakom

Gašper Kramar, Mediaspeed

Gašper Kramar znova dokazuje, da je po duši pravi borec. Življenje se mu je postavilo na glavo, a trdno verjame, da bo premagal vse težave.

Nekdanji tekmovalec šova MasterChef, Gašper Kramar, je pogosto polnil vrstice novic, zlasti zaradi izjemne telesne preobrazbe, tekom katere je z zdravo prehrano in redno telesno vadbo v letu in pol izgubil 100 kilogramov. Zadnje obdobje o njem ni bilo slišati veliko, sedaj pa je prijatelje osupnil z žalostno zgodbo in težavami, ki so ga postavile pred nove izzive in bitko za zdravje.

Foto: POP TV - Gašper Kramar

Ekonomska kriza, prometna nesreča, slovo od ljubezni in bitka z rakom

»Vsi smo zelo prizadeti zaradi epidemije in ukrepov. Tudi moje podjetje je finančno slabo, iz meseca v mesec se komaj preživljamo. Imel sem prometno nesrečo, kjer sem se poslovil od mojega zvestega "štirikolesnega prijatelja". Edina svetla točka, v tem težkem obdobju, je bilo eno zelo posebno dekle ... pa se žal tudi to ni končalo kot sem si želel,« je Gašper zaupal spletnim prijateljem, nato pa se dotaknil še zdravstvenih težav, ki so mu obrnile življenje na glavo. Kot da mu življenje ni naložilo dovolj bremen, se namreč bori še z rakom limfatičnega sistema. Po vseh težavah so mu namreč diagnosticirali Hodgkinov limfom, ki pa ga premaguje s pomočjo pozitivne energije in zaupanja, da ga čakajo lepši časi.

Kljub vsem težavam, se ne dam!

»Hodgkinov limfom, neke vrste rak, ki pa je na srečo zelo verjetno ozdravljiv. Za mano je 20 obsevanj, počutim se odlično, vseeno pa čakam preiskave in kontrolo, če/da je vse v redu. Rad bi se zahvalil kompletni ekipi Onkološkega inštituta UKC Ljubljana, da so pripomogli, da so bile terapije kar se da prijetne. Kljub vsem težavam, se ne dam! Zelo optimistično grem naprej, in trdno verjamem, da se vse zgodi z razlogom, in da tudi zame prihajajo boljši časi,« je povzel dogajanje Gašper in spletno objavo zaključil z mislijo, da bo premagal tako bolezen, kot še mnogo drugih težav, ki mu jih bo na pot poslalo življenje.

Kako odločno stopa naproti svetli prihodnosti, dokazujejo tudi utrinki minulega konca tedna, ko je zbral moči in se odpravil na planinski izlet na Valvasorjev dom pod Stolom. 

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?