Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Josip Kotlar diskvalificiran iz Dore 2021

15. 2. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
josip

Josip Kotlar foto: Nova TV

Moral bi nastopiti kot plesalec hrvaške pevke Brigite Vuco, a ga niso spustili v dvorano.

Minuli konec tedna se je odvila Dora 2021 - izbor hrvaške predstavnice za pesem Evrovizije, na kateri bi moral kot eden izmed plesalcev pevke Brigite Vuco nastopiti tudi maneken Josip Kotlar, ki ga pri nas spremljamo v resničnostnem šovu Ugodno oddam sina. Brigita je na izboru nastopila sama, saj so plesalce diskvalificirali zaradi nepravočasno dostavljenega potrdila o negativnem testu na korono.

»V Opatijo smo prispeli v sredo zvečer. V četrtek zjutraj smo se takoj odpravili v reško bolnico na testiranje za korono, kjer smo čakali vse do 12 ure. Brigita je uspela priti v dvorano in opraviti tonsko vajo, narejen je imela namreč hitri test,« je za 24 sata pojasnil Josip, ki se predstavlja z umetniškim imenom Bebi Valentine in dodal, da plesalce v petek zjutraj z negativnim rezultatom testov niso spustili v dvorano, da bi skupaj z Brigito izvedli vajo.

Kot je pevki pojasnila urednica Dore Uršula Tolj, so njene plesalce diskvalificirali zaradi testa na korono. Brigita je bila ob odločitvi povsem obupana, saj je ostala brez kreativnega dela nastopa. Pevka je tako na tekmovanju nastopila sama, slabo uvrstitev na predzadnje mesto pa njen oče, hrvaški glasbenik Siniša Vuco pripisuje načrtnemu bojkotu. Poleg dikvalifikacije tekmovalcev namreč

»Moji hčerki so namenoma diskvalificirali plesalce, prav tako so vstop zavrnili stilistom, čeprav so imel potrdilo o negativnem testu. Na generalki je bil zvok odličen, na glavnem nastopu pa so bile v Brigitinih slušalkah prisotne motnje, tako da ni imela prave predstave o zvoku. To je bil več kot očitno bojkot,« je glasbenik podal svoje mnenje za Večernji list.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Zakaj strokovnjaki bolj zaupajo zdravilu kot prehranskemu dopolnilu?
Zdravje
Zakaj strokovnjaki bolj zaupajo zdravilu kot prehranskemu dopolnilu?
naslednji članek
Žalostno razkritje: Gašper Kramar se bori z rakom
Svet slavnih
Žalostno razkritje: Gašper Kramar se bori z rakom