mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi: Zadnje leto sem izkoristil za čas z družino

15. 2. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Luka Basi, koncert (2)

Luka Basi, spletni koncert foto: Neo Visuals

Glasbenik Luka Basi je na valentinov večer navdušil s prvim svojim spletnim koncertom, ki ga je resnično izpeljal na vrhunski ravni in lestvico takšnih koncertov postavil zelo visoko.

Po skoraj leto dni dolgi odsotnosti z odrov se je Luka Basi vrnil tja, kjer najbolj uživa. Tokratni koncert pa je seveda izpeljal nekoliko drugače, saj je potekal pod strogimi zdravstvenimi ukrepi, predvsem pa v novi obliki izvajanja koncertov. Luka se je namreč pridružil številnim, ki so svoje ustvarjanje preselili na splet in za svoje oboževalce na valentinovo pripravil prav posebno izkušnjo, ki jo je opravil zelo profesionalno. 

Koncert je izvedel tako, kot da bi bil že več let navajen takšnih nastopov, brez direktno prisotne publike, ko moraš s kamero ves čas koketirati in pri tem ni možnih ponovitev, kakršne se lahko zgodijo pri snemanju videospotov. Hkrati je bil prenos koncerta izpeljan na visoki ravni, z odlično resolucijo in brez nezaželenih prekinitev. Lukov producent in maneger Raay nam je zaupal, da je bil, ko so se prvič srečali z idejo takšnega koncerta, nekoliko skeptičen, zdaj pa je nad celotno izvedbo navdušen. 

Luka s svojim bandom foto: Neo Visuals

Luka pa se se je svojim oboževalcem, ki so ga spustili v svoje domove in ga podprli na koncertu, zahvalil na prav poseben način. Na družbenih omrežjih je namreč prvič objavil fotografijo svoje družine, več o tem si lahko preberete TUKAJ, tudi v filmčku pred koncertom pa jim je namenil izbrane besede. 

"Po eni strani sem vesel, da se je zgodil ta mali predah, ki je trajal predolgo, ampak jaz sem ta čas izkoristil za čas z družino, za moja otroka, za mojo partnerko in meni je to dalo neko upanje, da se bo vse obrnilo na boljše. Ko je človek slabe volje, rabi nekaj, da ga spravi v dobro voljo in to je ob otrocih enostavno. Oni me spravijo v dobro voljo v 10 sekundah in to mi je dejalo tisto voljo. Poleg družine je glasba moj svet in že odkar pomnim, sem se z glasbo ukvarjal in jaz bom to delal vse tja do konca," je povedal priljubljeni glasbenik. 

prejšnji članek
'Krešo' se vrača na male ekrane
Svet slavnih
'Krešo' se vrača na male ekrane
naslednji članek
Pozabljeni mak, odlično živilo in zdravilo obenem
Zdravje
Pozabljeni mak, odlično živilo in zdravilo obenem
#nasazenazenska
nasazenazenska