Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Resnica o kraljevskem nastopu Sanje Grohar

16. 2. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
kdo-si-ti?-zvezde-pod-masko

Sanja Grohar foto: Planet TV

Sanja je razkrila, kaj se ji je dogajalo pod masko čebele, zakaj je nastop skoraj zavrnila in zakaj natanko se je na odru počutila kot prava kraljica.

Nekdanja pevka Sanja Grohar je v nedeljski zabavni oddaji 'Kdo si ti: zvezde pod masko' presenetila z glasbenim nastopom. Po vrnitvi v zakulisje je poklepetala o izkušnji in razkrila zanimivosti, ki so tekom oddaje ostale neznanka.

Lepi mamici, ki se je z družino novembra vrnila v Slovenijo, bo izkušnja v šovu ostala v lepem spominu. In kako se je počutila po izvedbi nastopa? »Občutki so zelo dobri, jaz sem se neizmerno zabavala. Je pa res, da v tej maski skoraj nič ne vidiš. Le majhno špranjico. Najbolj sem se bala hoje po stopnicah in da ne bi padla, saj sem zelo nerodna.«

Klemen in Sanja foto: Planet TV

Čeprav je Sanja zvezdniški ekipi povsem navdušila z vokalom in zapeljivimi gibi, pa ob povabilu ni bila povsem prepričana, da je skok na oder dobra ideja. »Ker sem imela na glasbenem področju premor, najprej nisem bila prepričana, če bi sprejela povabilo. Potem pa se mi je zdela tako dobra ideja, da greš na oder in nihče ne ocenjuje tega, kdo si, temveč ti prisluhnejo. Zaradi tega se mi je to zdela krasna možnost, da pridem na oder in uživam brez obsojanja,« jev klepetu z ustvarjalci šova pojasnila Sanja, ki je v maskoti čebele videla priložnost, da povsem pozabi na zadržke, pokaže, kaj zmore in ob tem uživa.

»Čebelica se mi zdi takšna kraljica. Pa ne, da se imam jaz za kraljico, sploh ne, ampak ta alter ego pride ven iz tebe, ko stopiš na oder. In jaz res uživam na odru. Doma recimo jaz nisem samozavestna oseba, najraje nosim trenirke in nisem namazana. Medtem ko se mi zdi, da je kraljica čebela samozavestna in da lahko skozi njo spustim na plan samozavest in preprosto uživam na odru.«

Sanjin nastop si lahko ogledate v spodnjem videu. Tokrat pozorno prisluhnite njenemu vokalu in nam zaupajte ali je tudi vas presenetila. Bi si želeli njene vrnitvena glasbeno sceno?

prejšnji članek
Lea Mederal po sedmih mesecih znova v akciji
Moda&Lepota
Lea Mederal po sedmih mesecih znova v akciji
naslednji članek
Zaradi intimnih prizorov oglobili serijo Ko potrka ljubezen!
Svet slavnih
Zaradi intimnih prizorov oglobili serijo Ko potrka ljubezen!