kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Alenka s cmokom v grlu razgalila intimno zgodbo
| J.K.

Alenka s cmokom v grlu razgalila intimno zgodbo

Alenka Husič, splet

Pevka Alenka Husić je tekom nove skladbe skupine Sopranos predstavila intimno zgodbo in se publiki pokazala v subtilnejši luči.

Skupina Sopranos je lansko leto postregla z dvema velikima uspešnicama, najprej s pesmijo Nimam skrbi, za katero so posneli enega najbolj pisanih videospotov (dobesedno) in Na smeh mi gre, ki je nadaljevala v maniri plesnih funky pop ritmov.

Tokrat pa so se odločili za popolnoma intimen ambient skladbe, ki je po mnenju celotne skupine njihova najbolj čustvena pesem v karieri. ''Ukradi me nazaj' ima neskončno globino ženskega nagovora, če že moram nekako ubesediti občutke. Ženska zgodba, ki smo jo doživele že vse predstavnice nežnejšega spola.'' o pesmi zasanjano razlaga Alenka Husić in doda: ''Priznam, imela sem nekaj treme zaradi skladbe, tako intimna in krhka je, da je bil precejšen zalogaj povedati to zgodbo brez cmoka v grlu.''

Pod glasbo in besedilo pesmi se podpisuje Rok Lunaček, ki je s skupino sodeloval že pri prejšnjih dveh singlih, za aranžma in produkcijo pa član skupine in producent, Aleš Zibelnik. ''Alenka je izjemen interpret in tudi sam sem čakal na priliko, ko bodo lahko poslušalci slišali njeno subtilnejšo žensko plat. Pesem je z njenim vokalom tako zelo pitna in človeka spodnese.'' Je o pesmi povedal Lunaček.

Ustanovni član skupine in kitarist, Frenk Nova, pa o pesmi razmišlja: ''Drži, smo pop skupina, ki je vedno skrbela, da ljudi dvignemo na noge na raznih koncertih in žurkah; tokrat pa z Ukradi me nazaj, želimo pokazati tisto našo najbolj intimno in čustveno plat, ki jo marsikdo od nas skriva v življenju, četudi je najlepša.''

Videospot bo luč sveta ugledal čez sedem dni, pesmi pa že lahko prisluhnete - najdete jo ob vznožju novice.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

Sopranos - Ukradi me nazaj

Sopranos - Ukradi me nazaj