Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alenka s cmokom v grlu razgalila intimno zgodbo

19. 2. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
41793140_10155820688653907_6640665896618557440_o

Alenka Husič foto: splet

Pevka Alenka Husić je tekom nove skladbe skupine Sopranos predstavila intimno zgodbo in se publiki pokazala v subtilnejši luči.

Skupina Sopranos je lansko leto postregla z dvema velikima uspešnicama, najprej s pesmijo Nimam skrbi, za katero so posneli enega najbolj pisanih videospotov (dobesedno) in Na smeh mi gre, ki je nadaljevala v maniri plesnih funky pop ritmov.

Tokrat pa so se odločili za popolnoma intimen ambient skladbe, ki je po mnenju celotne skupine njihova najbolj čustvena pesem v karieri. ''Ukradi me nazaj' ima neskončno globino ženskega nagovora, če že moram nekako ubesediti občutke. Ženska zgodba, ki smo jo doživele že vse predstavnice nežnejšega spola.'' o pesmi zasanjano razlaga Alenka Husić in doda: ''Priznam, imela sem nekaj treme zaradi skladbe, tako intimna in krhka je, da je bil precejšen zalogaj povedati to zgodbo brez cmoka v grlu.''

Pod glasbo in besedilo pesmi se podpisuje Rok Lunaček, ki je s skupino sodeloval že pri prejšnjih dveh singlih, za aranžma in produkcijo pa član skupine in producent, Aleš Zibelnik. ''Alenka je izjemen interpret in tudi sam sem čakal na priliko, ko bodo lahko poslušalci slišali njeno subtilnejšo žensko plat. Pesem je z njenim vokalom tako zelo pitna in človeka spodnese.'' Je o pesmi povedal Lunaček.

Ustanovni član skupine in kitarist, Frenk Nova, pa o pesmi razmišlja: ''Drži, smo pop skupina, ki je vedno skrbela, da ljudi dvignemo na noge na raznih koncertih in žurkah; tokrat pa z Ukradi me nazaj, želimo pokazati tisto našo najbolj intimno in čustveno plat, ki jo marsikdo od nas skriva v življenju, četudi je najlepša.''

Videospot bo luč sveta ugledal čez sedem dni, pesmi pa že lahko prisluhnete - najdete jo ob vznožju novice.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

Sopranos - Ukradi me nazaj

Sopranos - Ukradi me nazaj

prejšnji članek
Luka Šulić objavil prelepo družinsko fotografijo
Svet slavnih
Luka Šulić objavil prelepo družinsko fotografijo
naslednji članek
Strta Marijana Batinić: Niti poslovili se nisva
Svet slavnih
Strta Marijana Batinić: Niti poslovili se nisva