stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Keuc je izgubila zaročni prstan

21. 2. 2021; 08.00
Avtor: N.S./Novice Svet24
maja keuc 1

Nova pesem Sleep alone je prva avtorska pesem, odkar je prišla iz tujine. foto: Katja Jakus

Ena najboljših slovenskih vokalistk, Maja Keuc - Amaya, te dni z največjim veseljem predstavlja svojo novo pesem Sleep alone. Ob tem nam je zaupala tudi zabavno anekdoto o zaročnem prstanu nekdanjega švedskega fanta.

Vedno nasmejana Mariborčanka je pesem napisala, ko je bila v svojem najbolj ranljivem obdobju, takoj po razhodu z dolgoletnim partnerjem na Švedskem.

»Dve leti sem čakala na pravi trenutek, da jo izdam, potem pa sem si na neki točki morala priznati, da vso zgodbo v resnici še vedno zadržujem pri sebi, ker se še nisem dokončno poslovila,« je iskreno priznala Maja, ki se je s prejšnjim singlom z naslovom Goodbye odločila, da mora preteklost pustiti za seboj, četudi jo mora srce še malo dohiteti. »Mislim, da je ta nova pesem Sleep alone tudi moja najljubša skladba do zdaj. Zanjo smo v Stockholmu posneli spremljavo 30-članskega orkestra v legendarnem studiu Abbey Road, ki se danes imenuje Baggpipe, kot je tudi ime založbe, pod katero sem podpisana, in seveda je bil to tudi studio, v katerem sem spoznala svojega bodočega in bivšega zaročenca,« je priznala Maja, ki je za novo pesem posnela tudi čuten videospot. »Čudovit je, čuten, lep, nostalgičen, zaključi pa se z mojim odpiranjem kovčka iz Stockholma, v katerem je še vedno moj zaročni prstan. Vse od takrat, ko sem se selila domov, škatlice z njim sploh nisem mogla odpreti. Zdaj sem jo odprla in začutila mir v duši. Fantje iz ekipe so se potem v šali spuščali na kolena in se zaročali, kar je pripeljalo do tega, da smo prstan izgubili. Skoraj bi si rekla, da je to že neke vrste znak, ko se je vseeno nazadnje zableščal izpod preproge v trenutku, ko sem bosa stopila na nekaj ostrega ... No, prstan je za zdaj še v predalu – ga pa nameravam vrniti.«

Pevka je končno začutila mir v duši, da je vse tako, kot mora biti, in da spet zaupa življenju. foto: Katja Jakus

prejšnji članek
Izjava Roka Terkaja dvignila prah
Svet slavnih
Izjava Roka Terkaja dvignila prah
naslednji članek
Ko je gradila hišo, je prišla tudi ljubezen
Svet slavnih
Ko je gradila hišo, je prišla tudi ljubezen