Svet24.si

Triki za snemanje najboljšega videa

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za četrtek, 25. februarja

srot bavcar sodisce pl Reporter.si

Padlima tajkunoma se prostost izteka: Igor Bavčar...

pes Svet24.si

O čem razmišljajo Slovenci: o politikih, psih, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Vplivni zasebni zdravnik, ki se ga bojijo ...

Dario Varga in Natalija Manojlović Varga Odkrito.si

Nenavadna imena otrok naših igralcev in igralk

kdo-si-ti?-zvezde-pod-masko Njena.si

Se bo Sanja Grohar vrnila na slovenske odre?

Maja Keuc je izgubila zaročni prstan
| N.S./Novice Svet24

Maja Keuc je izgubila zaročni prstan

Nova pesem Sleep alone je prva avtorska pesem, odkar je prišla iz tujine., Katja Jakus

Ena najboljših slovenskih vokalistk, Maja Keuc - Amaya, te dni z največjim veseljem predstavlja svojo novo pesem Sleep alone. Ob tem nam je zaupala tudi zabavno anekdoto o zaročnem prstanu nekdanjega švedskega fanta.

Vedno nasmejana Mariborčanka je pesem napisala, ko je bila v svojem najbolj ranljivem obdobju, takoj po razhodu z dolgoletnim partnerjem na Švedskem.

»Dve leti sem čakala na pravi trenutek, da jo izdam, potem pa sem si na neki točki morala priznati, da vso zgodbo v resnici še vedno zadržujem pri sebi, ker se še nisem dokončno poslovila,« je iskreno priznala Maja, ki se je s prejšnjim singlom z naslovom Goodbye odločila, da mora preteklost pustiti za seboj, četudi jo mora srce še malo dohiteti. »Mislim, da je ta nova pesem Sleep alone tudi moja najljubša skladba do zdaj. Zanjo smo v Stockholmu posneli spremljavo 30-članskega orkestra v legendarnem studiu Abbey Road, ki se danes imenuje Baggpipe, kot je tudi ime založbe, pod katero sem podpisana, in seveda je bil to tudi studio, v katerem sem spoznala svojega bodočega in bivšega zaročenca,« je priznala Maja, ki je za novo pesem posnela tudi čuten videospot. »Čudovit je, čuten, lep, nostalgičen, zaključi pa se z mojim odpiranjem kovčka iz Stockholma, v katerem je še vedno moj zaročni prstan. Vse od takrat, ko sem se selila domov, škatlice z njim sploh nisem mogla odpreti. Zdaj sem jo odprla in začutila mir v duši. Fantje iz ekipe so se potem v šali spuščali na kolena in se zaročali, kar je pripeljalo do tega, da smo prstan izgubili. Skoraj bi si rekla, da je to že neke vrste znak, ko se je vseeno nazadnje zableščal izpod preproge v trenutku, ko sem bosa stopila na nekaj ostrega ... No, prstan je za zdaj še v predalu – ga pa nameravam vrniti.«

Foto: Katja Jakus - Pevka je končno začutila mir v duši, da je vse tako, kot mora biti, in da spet zaupa življenju.