pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Arnej Ivkovič o svoji veliki ljubezni

20. 2. 2021; 08.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
TAKA5902

Arnej Ivkovič foto: Grega Wernig

Arneja Ivkoviča poznamo kot odličnega plesalca, in čeprav je njegova največja ljubezen v življenju ples, velik prostor v njegovem srcu zavzemajo tudi živali. In to celo tako zelo, da bi po vsej verjetnosti, če ne bi zajadral v plesne vode, postal veterinar.

»V otroških letih si vsi zamišljamo, kaj bomo, ko bomo veliki, učitelji, zdravniki, gasilci ... Ena izmed mojih želja je bila postati veterinar in to iz čisto preprostega razloga, ker obožujem živali. Menim, da nam popestrijo življenje in nas vedno spravijo v dobro voljo. Ljubezen do živali sem začutil že v otroštvu. Spomnim se, da vedno ko smo prišli h komu na obisk, sem najprej zagledal žival. Brez premisleka sem stekel k njej, tudi k psom, ki so na pogled delovali nevarni. No, tako je še danes in bo gotovo tako tudi ostalo. Na srečo še nisem imel kakšnih neprijetnih izkušenj z njimi, tudi pred eksotičnimi živalmi, kot so kače in pajki, nimam strahu,« razloži simpatični Arnej.

Arnej Ivkovic foto: Revija Zvezde Lady

»Do zdaj sem imel doma le tri skobčevke, saj za psa ali mačko zaradi treningov in šole nisem imel časa. Danes, ko imam časa malo več, mi dneve lepša moj mucek Lars, ki je ob meni dve leti in pol. V prihodnje pa si želim imeti še psa, po možnosti huskyja ali malamuta,« razkriva svoje želje.

prejšnji članek
Robert De Niro kot mentor voznika formule 1
Svet slavnih
Robert De Niro kot mentor voznika formule 1
naslednji članek
Velika sreča voditeljice Nataše Markovič
Svet slavnih
Velika sreča voditeljice Nataše Markovič