sabine nessa Svet24.si

"Čudovito mlado žensko" je v parku pričakala ...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

the-prince, hbo Odkrito.si

Satira kraljeve družine, ki je tako neokusna, da ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Igralec Bojan Emeršič postal direktor televizije
| P.R.

Igralec Bojan Emeršič postal direktor televizije

Viktorija Bencik Emeršič in Bojan Emeršič, M24

Slovenski igralec se vedno odlično znajde v različnih vloga, prepričani smo, da tokrat ne bo nič drugače.

Nova VOYO originalna serija Têlenovela je komedija o tem, kako nastaja televizijska serija. Rahlo črna, rahlo absurdna komedija je polna smeha, zaplet zgodbe pa se prične, ko bi posamezniki radi prevzeli televizijo po čim bolj nizki ceni. Zato se odločijo, da za direktorja najamejo nekoga iz ljudstva, ki se spozna na vse in hkrati na nič, okrivili pa ga bodo lahko za lažen prevzem. Grešni kozel tako postane povsem običajen gospod, delavec z bencinskega servisa. Prav on si zamisli, kako naj bi bila televizija videti in komedija se prične.

Serijo bogati vrhunska igralska zasedba

Telenovela v telenoveli žanrsko sega iz okvirjev serij, kot jih poznamo, poleg Bojana Emeršiča za zapete skrbijo še Branko Šturbej, Nina Ivanič, Ivo Ban, Gregor Gruden, Nejc Cijan Garlatti, Vida Cvar, Andrei Lenart, Gaja Filač, Vesna Pernarčič, Jure Henigman, Ula Furlan, Miha Likar, Dejan Krupič, Boštjan Tadel, Brane Završan, Aljaž Jovanović in Iva Krajnc Bagola.

Foto: Urša Premik, Jan Jordan Frangeš - Telenovela

Blaž Bezek, vodja storitve VOYO, o novi seriji: »Nekoč so znanega režiserja vprašali, zakaj je bosanska komedija boljša od slovenske. Rekel je, da zato, ker se Slovenci ne znamo delati norca iz sebe, hecati na lasten račun. S to serijo smo v enem letu nastajanja počeli ravno to, delali smo se norca iz sebe na potenco. In dokazali, da smo Slovenci še kako zabavni in humorni. Tu je serija Têlenovela, ki ni telenovela, a pripoveduje zgodbo ob nastajanju telenovele, in vse skupaj postane ena velika telenovela – parodija. To je naša nova serija.«

Bojan Emeršič v Têlenoveli od vloge gospoda s pumpe do direktorja televizije

Medtem ko ustvarjalci serije trdijo, da je vsaka podobnost z resničnim televizijskim življenjem nenamerna, glavni protagonist Bojan Emeršič dodaja, da je bilo celotno snemanje ena velika anekdota. Spomini iz otroštva, glasbena uspešnica, živa drsna vrata in uresničene zahteve pa so le nekatere prednosti, zaradi katerih se splača biti direktor. A vse le ne bo tako, kot se zdi na prvi pogled.

Serijo si bodo VOYO naročniki na mah lahko ogledali s 25. marcem.