stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec Bojan Emeršič postal direktor televizije

22. 2. 2021; 09.00
Avtor: P.R.
Viktorija Bencik Emeršič in Bojan Emeršič

Viktorija Bencik Emeršič in Bojan Emeršič foto: M24

Slovenski igralec se vedno odlično znajde v različnih vloga, prepričani smo, da tokrat ne bo nič drugače.

Nova VOYO originalna serija Têlenovela je komedija o tem, kako nastaja televizijska serija. Rahlo črna, rahlo absurdna komedija je polna smeha, zaplet zgodbe pa se prične, ko bi posamezniki radi prevzeli televizijo po čim bolj nizki ceni. Zato se odločijo, da za direktorja najamejo nekoga iz ljudstva, ki se spozna na vse in hkrati na nič, okrivili pa ga bodo lahko za lažen prevzem. Grešni kozel tako postane povsem običajen gospod, delavec z bencinskega servisa. Prav on si zamisli, kako naj bi bila televizija videti in komedija se prične.

Serijo bogati vrhunska igralska zasedba

Telenovela v telenoveli žanrsko sega iz okvirjev serij, kot jih poznamo, poleg Bojana Emeršiča za zapete skrbijo še Branko Šturbej, Nina Ivanič, Ivo Ban, Gregor Gruden, Nejc Cijan Garlatti, Vida Cvar, Andrei Lenart, Gaja Filač, Vesna Pernarčič, Jure Henigman, Ula Furlan, Miha Likar, Dejan Krupič, Boštjan Tadel, Brane Završan, Aljaž Jovanović in Iva Krajnc Bagola.

Telenovela foto: Urša Premik, Jan Jordan Frangeš

Blaž Bezek, vodja storitve VOYO, o novi seriji: »Nekoč so znanega režiserja vprašali, zakaj je bosanska komedija boljša od slovenske. Rekel je, da zato, ker se Slovenci ne znamo delati norca iz sebe, hecati na lasten račun. S to serijo smo v enem letu nastajanja počeli ravno to, delali smo se norca iz sebe na potenco. In dokazali, da smo Slovenci še kako zabavni in humorni. Tu je serija Têlenovela, ki ni telenovela, a pripoveduje zgodbo ob nastajanju telenovele, in vse skupaj postane ena velika telenovela – parodija. To je naša nova serija.«

Bojan Emeršič v Têlenoveli od vloge gospoda s pumpe do direktorja televizije

Medtem ko ustvarjalci serije trdijo, da je vsaka podobnost z resničnim televizijskim življenjem nenamerna, glavni protagonist Bojan Emeršič dodaja, da je bilo celotno snemanje ena velika anekdota. Spomini iz otroštva, glasbena uspešnica, živa drsna vrata in uresničene zahteve pa so le nekatere prednosti, zaradi katerih se splača biti direktor. A vse le ne bo tako, kot se zdi na prvi pogled.

Serijo si bodo VOYO naročniki na mah lahko ogledali s 25. marcem.

prejšnji članek
Horoskop: Zakaj drugi ne vidijo vaše delovnosti in reda?
Horoskop
Horoskop: Zakaj drugi ne vidijo vaše delovnosti in reda?
naslednji članek
Tako veliki so že otroci Uroša Zormana
Svet slavnih
Tako veliki so že otroci Uroša Zormana