Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ema Klinec: Zelo lepo je imeti kolajno okrog vratu

26. 2. 2021; 05.30
Avtor: STA
ema klinec5

foto: Profimedia

Ste stiskali pesti za Emo Klinec? Kot pravi, ne more verjeti, da se je to res zgodilo. Preberite, kaj je skromna svetovna prvakinja povedala, ko so se čustva malce umirila ...

Slovenka Ema Klinec je na uvodni tekmi smučarskih skakalk na svetovnem prvenstvu v Oberstdorfu poskrbela za zgodovinski dosežek. Dvaindvajsetletnica, druga po prvi seriji, je po napetem boju ugnala vso konkurenco in osvojila naslov svetovne prvakinje.

"Ne morem verjeti! Hvala vsem, ki so verjeli vame. Po finalnem skoku nisem čutila, da bi lahko zmagala. A naredila sem najboljše, kot sem lahko, in uspelo mi je," je takoj po zmagi v izjavi za organizatorje povedala skakalka s Poljan nad Škofjo Loko, ki so jo v izteku premagale solze sreče.

foto: Profimedia

"Danes sem bila res zbrana na svoj nastop, šele zdaj bom lahko malo podoživela uspeh. Verjela sem vase, a nisem si mislila, da bom kar zmagala. Danes se mi je vse poklopilo," je dejala Klinčeva na novinarski konferenci po tekmi.

"Zelo lepo je imeti kolajno okrog vratu. Ati mi je enkrat rekel, da ko bom zmagala, naj dvignem roko na srce v zahvalo Sloveniji, svoji državi, in na odru sem uživala in bila ponosna, da sem Slovenka," je dodala slovenska junakinja.

foto: Profimedia

Ema Klinec slavi! foto: Profimedia

prejšnji članek
Pri Toninovih med epidemijo raste bazen. Kje ga lomijo?
Zdravje
Pri Toninovih med epidemijo raste bazen. Kje ga lomijo?
naslednji članek
Frasier se vrača na male zaslone
Svet slavnih
Frasier se vrača na male zaslone