Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanja Grohar: »Odkar imava sina, je on na prvem mestu pri vsem«

27. 2. 2021; 08.00
Avtor: Eva Jandl/Svet24
sanja grohar 2

Sanja Grohar z družino foto: www.theycallmebambam.com

Epidemija je domov prinesla tudi nekdanjo misico, pevko in danes uspešno spletno vplivnico Sanjo Grohar, ki je zadnjih sedem let živela in delala v Londonu.

Nekateri Slovenci in Slovenke, ki so si življenje ustvarili v tujini, so se med epidemijo vrnili domov. Med njimi je tudi Sanja Grohar Kovič (37), ki se je tako šele avgusta lansko leto vrnila v domovino k staršem, ki so po dolgem času videli vnuka Nicolaia, ki je med časom karantene shodil. Zdaj pa se je Sanja vrnila tudi na televizijske zaslone in celo pred mikrofon, saj je nase opomnila z nastopom v oddaji Kdo si ti? Zvezde po masko, kjer je bila zamaskirana v čebelo.

Sanja je sicer nase opozorila leta 2005, ko je postala mis Slovenije, že naslednje leto pa je kot pevka nastopila na Melodijah morja in sonca s pesmijo Boljša sem od njega, a se ni prebila v finale. Izdala je še nekaj pesmi in posnela tudi videospote, slekla se je za znano moško revijo in postala dekle leta, preizkusila se je tudi kot televizijska voditeljica. S svojim petjem je zdaj marsikoga pozitivno presenetila, čeprav sama pravi: »Ker sem imela na glasbenem področju premor, najprej nisem bila prepričana, ali bi sprejela povabilo. Potem pa se mi je zdela tako dobra ideja, da greš na oder in nihče ne ocenjuje tega, kdo si, temveč ti prisluhnejo.« Ali bo s pevsko kariero vendarle nadaljevala, pa ni razkrila.

Leta 2005 je postala mis Slovenije in mis interneta. foto: Revija Zarja Jana

Za sinovo varnost

Pred sedmimi leti je glasbeno kariero odložila na stran in se preselila v London, kjer je postala uspešna spletna vplivnica – celo tako zelo, da so se o njej razpisali v angleških časnikih Daily Mail in Mirror UK, kjer je bila Sanja predstavljena kot mlada mamica, ki s svojimi objavami v družinski proračun letno prinese okoli 45 tisoč evrov. »Do te točke ni lahko priti in je bilo veliko denarja vloženega v sam marketing instagrama, vendar se na koncu vse izplača,« nam je pred kratkim zaupala Sanja, ki je postala prava strokovnjakinja na tem področju in izdala tudi e-knjigo z nasveti, kako uspeti v digitalnem svetu. Za zdaj je Sanja še v Sloveniji, saj ne ona ne njen Matej nista vezana na lokacijo, kar zadeva delo. »Je pa res, da odkar imava Nicolaia, nekako razmišljava o vrnitvi. Zdaj je namreč on na prvem mestu pri vsem. Pomembna nama je njegova varnost, da preživi dovolj časa z babicami, dedki.«

Pred kratkim je praznovala 37. rojstni dan.

Pred kratkim je praznovala 37. rojstni dan. foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
Veronika Podgoršek: Lahko bi bilo huje
Svet slavnih
Veronika Podgoršek: Lahko bi bilo huje
naslednji članek
Challe Salle potrdil rojstvo deklice
Svet slavnih
Challe Salle potrdil rojstvo deklice
#nasazenazenska
nasazenazenska