kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poskočni vabijo na avdicijo

2. 3. 2021; 12.00
Avtor: J.K.
poskočni

Poskočni foto: Promocijska fotografija

Člani skupine z avdicijo iščejo odličnega vokalista, ki bo pripravljen zgodbo Poskočnih peljati naprej.

Poskočni so v leto 2021 vstopili povezani kot še nikoli. Polni energije in delovne vneme so pripravljeni na nove izzive.

"Glasbena skupina je pojem, ki združuje mnogo stvari - ljubezen do glasbe, druženje, prilagajanje in medsebojno zaupanje. Mnogo izmed teh stvari se je med nami in Dejanom Krajncem v zadnjem obdobju začenjalo krhati, zato so se naše poti z Dejanom razšle. Tako je Dejan Krajnc danes bivši član skupine Poskočni. Ob tej priložnosti se mu zahvaljujemo za vse, kar je v preteklih osmih letih naše skupne zgodbe storil za Poskočne in mu na njegovi novi poti želimo le najboljše," pojasnjujejo člani glasbene zasedbe in se ob tem sprehodijo skozi spomine na uspešna leta, za katera upajo, da jim bodo naklonjena tudi v prihodnosti.

Poskočni foto: Promocijska fotografija

"Ker smo Poskočni v vseh enajstih letih delovanja doživeli toliko lepih stvari - polne dvorane, nasmejane množice, sodelovali smo z najboljšimi in delovali na najvišjem nivoju, bomo vsako naslednjo potezo naredili tako, kot si zaslužimo - najboljše. V prihodnosti je cilj Poskočnih delati iskreno in kvalitetno slovensko glasbo, tako zabavno, kot smo jo ustvarjali v zadnjih letih in narodno-zabavno, kjer so naše korenine."

Vabljeni na avdicijo

Poskočni z avdicijo iščejo odličnega vokalista, ki bo pripravljen njihovo zgodbo peljati naprej, skupaj z njimi. Avdicija poteka do 12. marca 2021, spremljate pa jo lahko preko njihovih družbenih kanalov.

prejšnji članek
Infektolog Janez Tomažič o imunosti in tvorbi protiteles
Zdravje
Infektolog Janez Tomažič o imunosti in tvorbi protiteles
naslednji članek
Sara Rutar uresničuje nove cilje
Svet slavnih
Sara Rutar uresničuje nove cilje