GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Rutar uresničuje nove cilje

2. 3. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
sara rutar zimska

Sara Rutar foto: Osebni arhiv

Z majhnimi koraki do velikih sprememb …

Kulinarična mojstrica Sara Rutar je sklenila, da bo mesec marec namenila sebi. Vsak dan bo namreč naredila nekaj dobrega zase. »To je moj cilj za mesec marec,« pojasnjuje in v nadaljevanju navaja, kako natanko je začinila vsakdan z rutinskimi ukrepi.

»1. Znova sem se spravila v fitnes, da uvedem ponovno rutino, ker s treningi doma, preprosto nisem imela zadosti samodiscipline!

2. Priprava obrokov v naprej! Ker se je obseg dela povečal, za kar sem neizmerno hvaležna, si seveda ne uspem sproti kuhati vseh obrokov in potem se zgodi, da kdaj poješ kar nekaj! Zato sem rekla stop! Obroke si pripravim v naprej, da ne bom imela izgovorov glede hrane!

3. Vsako jutro, ko se zbudim, si vzamem 5-10 minut časa in meditiram! Povežem se, prizemljim in se napolnim s pozitivni energijo, tako sem pripravljena za nov začetek dneva.

4. Vsak dan biti na svežem zraku in sončku! Vedno znova ugotovim, da me narava tako napolni z energijo in pozitivo, da sem si zadala, da bom več časa preživela zunaj v naravi,« je Sara svoje cilje in načrte delila s spletnimi prijatelji, ki jih je s spletnim zapisom zagotovo vzpodbudila, da tudi sami začrtajo nove smernice.

prejšnji članek
Poskočni vabijo na avdicijo
Svet slavnih
Poskočni vabijo na avdicijo
naslednji članek
Yvonne Srdoč: On je moj dom
Svet slavnih
Yvonne Srdoč: On je moj dom