prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

olivia-colman Odkrito.si

S solznimi očmi je igralka razkrila žalostno ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Sara Rutar uresničuje nove cilje
| J.K.

Sara Rutar uresničuje nove cilje

Sara Rutar, Osebni arhiv

Z majhnimi koraki do velikih sprememb …

Kulinarična mojstrica Sara Rutar je sklenila, da bo mesec marec namenila sebi. Vsak dan bo namreč naredila nekaj dobrega zase. »To je moj cilj za mesec marec,« pojasnjuje in v nadaljevanju navaja, kako natanko je začinila vsakdan z rutinskimi ukrepi.

»1. Znova sem se spravila v fitnes, da uvedem ponovno rutino, ker s treningi doma, preprosto nisem imela zadosti samodiscipline!

2. Priprava obrokov v naprej! Ker se je obseg dela povečal, za kar sem neizmerno hvaležna, si seveda ne uspem sproti kuhati vseh obrokov in potem se zgodi, da kdaj poješ kar nekaj! Zato sem rekla stop! Obroke si pripravim v naprej, da ne bom imela izgovorov glede hrane!

3. Vsako jutro, ko se zbudim, si vzamem 5-10 minut časa in meditiram! Povežem se, prizemljim in se napolnim s pozitivni energijo, tako sem pripravljena za nov začetek dneva.

4. Vsak dan biti na svežem zraku in sončku! Vedno znova ugotovim, da me narava tako napolni z energijo in pozitivo, da sem si zadala, da bom več časa preživela zunaj v naravi,« je Sara svoje cilje in načrte delila s spletnimi prijatelji, ki jih je s spletnim zapisom zagotovo vzpodbudila, da tudi sami začrtajo nove smernice.