nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Verboten: moj mož je tudi moj najboljši prijatelj

9. 3. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Piknik pod klobuki 2020

Natalija Verboten, Dejan Bojič foto: Mare Vavpotič / M24.si

Pevka Natalija Verboten nam je razkrila, kaj pri svojemu možu Dejanu najbolj občuduje in kaj je v zvezi najbolj pomembno.

Natalija Verboten je pred dnevi izdala pesem Ljubim, s katerim je takoj požela navdušenje med svojimi oboževalci. Pesem sta za njo že pred dvema letoma ustvarila Karmen Stavec in Martin Štibernik, videospot pa so posneli že septembra, a so vseeno čakali do prvega dne marca, da jo predstavijo javnosti. Ker pesem govori o ljubezni, smo Natalijo povprašali, kako svojo ljubezen negujeta z možem Dejanom Bojičem. Par sta namreč že več kot štirinajst let."Z leti sem videla, da je tudi humor v vezi zelo pomemben, da se še vedno znava skupaj smejati, se zabavati. Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži in se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh. Seveda ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov, spoštovanja na obeh straneh. Srečno razmerje ne pade z neba, tudi zanj je potrebno vsak dan sproti delati, se zanj truditi," nam je zaupala Natalija. Ob tem je še dodala, da je njen mož hkrati tudi njen najboljši prijatelj in da če bi še enkrat izbirala, bi se še enkrat odločila zanj. 

In kaj pri njem občuduje? "Marsikaj," pravi Natalija in dodaja: "Je zelo ljubeč (to sicer pokaže na čisto svoj način), zaščitniški, pripaden, odločen, vztrajen, prizemljen, zrel, direkten, odgovoren, duhovit ... Seveda se občasno skregava, brez tega si partnerstva ne znam predstavljati, in ko se, je to precej na glas, ker sva oba temperamentna, si pa seveda sproti z drobnimi prijaznimi vsakdanjimi pozornostmi izkazujeva ljubezen."

prejšnji članek
Nina Pušlar v Matjaževem objemu
Svet slavnih
Nina Pušlar v Matjaževem objemu
naslednji članek
Ko potrka ljubezen: Igralka je imela pred leti drugačen obraz
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Igralka je imela pred leti drugačen obraz