Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezde pod masko: Koga ste uganili, kdo vas je navdušil?

15. 3. 2021; 05.00
Avtor: J.K.
peti-del-šova-kdo-si-ti?-zvezde-pod-masko

Kdo je pajkovka? foto: Planet TV

Ste spremljali peti del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko? V petek se je izkazalo, da se je pod masko čuka skrival Jure Košir, v nedeljo pa sta nas pod masko presenetila še Matjaž Jelen kot žabec in Uroš Smolej v vlogi nenavadnega pirata. Se vam kaj sanja, kdo se skriva pod masko skrivnostne pajkovke?

Peti in zadnji redni del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki nas na Planetu zabava v petek in nedeljo ob 19.45, ni presenetil le z znanimi obrazi pod maskami, ampak tudi z novim odličnim nastopom voditelja Klemna Slakonje. Ta je tokrat izvrstno priredil pesem Klemna Klemna, svoje veščine trebušnega plesa je pokazala Jasna Kuljaj, plesne gibe pa je bil po izzivu Saše Lendero primoran izvesti tudi Miha Hercog.

Zvezdniški ekipi (Saša Lendero, Milan Gačanovič - Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog) sta skupaj z gledalci tokrat spremljali nastope modrega čuka, poskočne žabe, nenavadnega pirata in simpatične pajkovke. Čuka sta ekipi razkrili že v petek, pod masko je presenetil nekdanji smučarski as Jure Košir, ki je še posebej navdušil Jasno Kuljaj.

Jure Košir foto: Planet TV

Malo več težav je povzročala maska žabca, pod katero se je skrival Matjaž Jelen, ki se je za sodelovanje v odbitem šovu talentov odločil tudi zato, da bi se preizkusil v malce drugačnih pevskih vodah, pa čeprav je menil, da bi ga lahko kljub temu razkrinkali prav zaradi glasu.

"Moj glas se vrti po Sloveniji že skoraj 40 let, tako da ga imajo mogoče že v podzavesti. Zelo sem se potrudil, da ne bi bil Jelen, da bi bil Nejelen," je povedal v smehu. Matjaž je sicer v šovu priznal, da ni najbolj navdušen nad svojim vokalom, nad čemer sta bili ekipi – in verjetno tudi gledalci – precej presenečeni.

Matjaž Jelen foto: Planet TV

Še najbolj skrivnosten pa je bil nenavadni pirat, ki mu je stas in glas posodil igralec Uroš Smolej. Pred nastopom je menil, da bi ga lahko izdala predvsem telesna govorica, ponudil je tudi kar dobre namige, ki so Zvezdano Mlakar takoj napeljali na odrske deske.

"Zadeve, kot je ta šov, so res prijetne, ekipa je fajn, fina izkušnja nasploh. Z veseljem sem zraven," je svoje občutke kljub težki maski, skozi katero se ni kaj dosti videlo, strnil Uroš.

Nerazkrita je tako ostala maska strašljive, a simpatične pajkovke, ki je povsem navdušila ekipi. V polfinalu, ki bo na Planetu že v petek, 19. marca, in v nedeljo, 21. marca, se je pridružila štirim maskam, ki prav tako še ostajajo uganka: navihani koruzi, skrivnostni nuni, energetični pandi in lipicancu v krilu.

Uroš Smolej foto: Planet TV

prejšnji članek
Zvezdnica Šverc komerca o tem, ali sta si z likom podobni
Svet slavnih
Zvezdnica Šverc komerca o tem, ali sta si z likom podobni
naslednji članek
Kate Middleton je spet postala teta
Svet slavnih
Kate Middleton je spet postala teta