tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

hana Njena.si

Sanjski moški: Goran in Hana spet skupaj!?

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Ed Sheeran s svojo abstraktno sliko pomagal rakavim bolnikom
| J.K.

Ed Sheeran s svojo abstraktno sliko pomagal rakavim bolnikom

ed sheeran, Profimedia

Ed Sheeran je britanski organizaciji za pomoč obolelim z rakom podaril svoj lasten izdelek, sliko z abstraktnimi motivi, ki so jo vključili v dobrodelno tombulo. Organizacija je z glasbenikovo pomočjo prejela 51.000 funtov. Kako je nastala slika, si lahko ogledate spodaj.

Britanska organizacija za pomoč obolelim z rakom Cancer Campaign in Suffolk je s pomočjo slike Eda Sheerana prejela 51.000 funtov. Sliko z abstraktnimi motivi je 30-letni britanski glasbenik podaril za dobrodelno tombolo. Delo je dobil oz. na tomboli zadel Američan z vzhodne obale ZDA, ki je za srečko odštel 20 funtov, piše britanski BBC.

Sheeran je dejal, da je ustvaril eno tistih slik, ki delujejo, kot da bi barva pljusknila nanjo. Podobna slika, kot je dodal, krasi naslovnico njegovega lanskega singla Afterglow. V dobrodelni organizaciji, ki deluje v bližini pevčevega rojstnega kraja, so izrazili hvaležnost za njegovo podporo.

Kot so spomnili pri BBC, to ni pevčeva prva tovrstna poteza, nedavno je za dobrodelno dražbo podaril delo Dab 2, ki je bilo prodano za 40.000 funtov.

Eden najbogatejših britanskih mladih glasbenikov, ki je samo s skladbo Shape of You zaslužil 175 milijonov evrov, je glasbeno pot začel v svojem kraju z nastopi pred 30 ljudmi, do danes pa je prodal več kot 150 milijonov izvodov svojih plošč po vsem svetu. Večkratni dobitnik grammyja je zaslovel že s prvim albumom + leta 2011 in uspešnicami, kot sta Don't, Thinking Out Loud ter Castle On The Hill, v kateri je izrazil svojo ljubezen do rojstnega kraja.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?