stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Se vam vaši prijatelji odmikajo?

17. 3. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Pojavili se bodo pritiski iz okolja, ki bodo nasprotovali vašim ciljem. Če boste želeli karkoli obrniti po svoje, izsiliti od bližnjih, ne bo šlo. Potrebna bo samo resnica.

Bik

Ne boste razumeli, zakaj se nekateri prijatelji odmikajo, a boste vseeno nadaljevali z željami in zahtevami. Naredila se bo naravna čistka v odnosih, zato bodite iskreni.

Dvojčka

Usoda vas bo podpirala preko čustev, nekaj, kar vam je popoloma novo. Zato se sprostite in poglejte, v katero smer vas življenje vodi in kje se prebujajo dobra čustva.

##IMAGE-1198996##

Rak

Ne pozabite, da želite spremembe v življenju in da je to, kar se dogaja, sedaj posledica tega in odločitev iz preteklosti. Rezultati bodo samo, če boste vztrajali.

Lev

Začutili boste pomembnost življenja, kar vam bo okrepilo pretok krvi in vrnilo voljo za spremembe, ki ste jih že skoraj opustili. Res vam ni treba upoštevati vseh mnenj.

Devica

Nekatere dejavnosti iz preteklosti boste obdržali, saj vam dajajo podporo pri stiku s sabo in notranjim mirom. Radi imate tudi rutino, ki vas pomiri in vam daje varnost.

Tehtnica

S sprostitvijo v ljubezni bo vse najprej izgledalo kaotično, a se boste kmalu znašli v drugačnem življenju. Ljubezen vam bo gonilo in ne boste se več ozirali na druge.

Škorpijon 

Ljubezen vas bo vse bolj prebujala in pomladna želja vam bo, da jo realizirate v čimkrajšem možnem času in se potem bolj celovito in mirno lahko posvetite poslu.

Strelec

Preteklost bo želela poravnavo, ki vas bo zares osvobodila. Zato se ne izmikajte skritim čustvom in novim načrtom ter vsemu, kar bo sedaj prihajalo na plano.

Kozorog 

Ne delajte predpostavk. Začnite slediti tistim, ki jim je mar za vas in ne težite tam, kjer se vas izogibajo ali celo ignorirajo. Začudeni boste,ko se bo življenje spremenilo.

Vodnar 

Lahko, da boste morali narediti red med prijatelji, saj vas bodo nekateri jemali za samoumevne in vas utrujali, dokler bo šlo. Potrudite se za tiste, ki se potrudijo nazaj.

Ribi 

Odprla se vam bodo nova obzorja in z veseljem boste začeli sodelovati v pomladi. Ljubezen vas bo podprla v vsem, kar vas bo še bolj navdušilo za potrebne akcije.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Voditeljica o Sloveniji
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Voditeljica o Sloveniji
naslednji članek
MasterChef: Tako se je zaljubila v svojo ženo
Resničnostni šovi
MasterChef: Tako se je zaljubila v svojo ženo