Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako lepo izbranko ima v resnici Jure (Šverc komerc)

19. 3. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Dino Rogić, na granici, šverc komerc,

Dino Rogić kot Jure Penava foto: Promocijski material

Igralec Dino Rogić, ki v seriji Šverc komerc upodablja Jureta Penavo, bi se s svojo izbranko moral poročiti v letu 2020, a je bila poroka zaradi epidemije prestavljena. Preverite, kako lepo izbranko ima 36-letni igralec.

Dino je svojo izbranko Mirno Dizdarević spoznal v Sarajevu, kjer sta oba študirala, Mirna pa iz Sarajeva tudi prihaja. V razmerju sta že šest let, zaročila pa sta se leta 2019. Poroko sta sicer načrtovala v lanskem letu, a so jo preprečili vsem poznani razlogi. Vseeno parček še vedno uživa en z drugim in čaka na dan, ko si bosta lahko obljubila večno zvestobo. Sicer pa so njuna skupna točka tudi potovanja, saj rada raziskujeta sosednje kraje. Na svojo četrto obletnico leta 2019 sta tako skupaj obiskala tudi Ljubljano. 

"Ker je pristala, bi lahko rekel, da je zaroka potekala odlično. Ni bila klasična s svečami, rožami in zvezdnatim nebom, a moram priznati, da sem delal vse, s čimer jo spravljam ob živce in mi je na koncu zagrozila, da me lahko samo še prstan reši. Pa sem seveda izbral svoje življenje, skupno. Vse skupaj pa sem načrtoval od trenutka, ko sem jo spoznal," je za hrvaške medije priznal Dino. 

prejšnji članek
Tekmovalka šova Zvezde plešejo po osmih mesecih objela družino
Resničnostni šovi
Tekmovalka šova Zvezde plešejo po osmih mesecih objela družino
naslednji članek
Lepa gesta poškodovanega Primoža Rogliča
Svet slavnih
Lepa gesta poškodovanega Primoža Rogliča