stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepa gesta poškodovanega Primoža Rogliča

19. 3. 2021; 05.00
Avtor: STA
primož roglič lora lev

foto: Reuters

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič ne bo nastopil na virtualni dirki po Sloveniji, bo pa po predvajani dirki razveselil enega izmed oboževalcev ...

Najboljši kolesar mednarodne lestvice je na zadnji etapi dirke Pariz - Nica dvakrat padel in si ob tem izpahnil ramo ob drugih odrgninah po telesu.

Ob tem, da je izgubil skupno zmago, je ostal tudi brez možnosti hitre regeneracije in posledično že dogovorjenega sodelovanja na četrti etapi virtualne dirke Po Sloveniji, so dodali organizatorji v izjavi za javnost. Sobotna virtualna etapa od Bohinja do Pokljuke bo tako minila brez udeležbe slvoenskega zvezdnika, ki bo skušal okrevati do dirke po Baskiji (5. - 10. april).

Primož Roglič. foto: Twitter

Vseeno se je Roglič, tudi ambasador slovenskega turizma, spomnil na udeležence prihajajoče sobotne etape Bohinj - Pokljuka. Organizatorji virtualne dirke bodo ob koncu sobotne etape med vsemi udeleženci, ki bodo prispeli v cilj na Pokljuki, izžrebali dres Primoža Rogliča (Jumbo-Visma), ki ga bo naš šampion podpisal in poslal srečnemu izžrebancu.

Do konca virtualne kolesarske dirke Po Sloveniji sta še dve etapi, sobotna od Bohinja do Pokljuke in kronometer po ulicah Ljubljane, ki bo prihodnjo soboto.

prejšnji članek
Tako lepo izbranko ima v resnici Jure (Šverc komerc)
Svet slavnih
Tako lepo izbranko ima v resnici Jure (Šverc komerc)
naslednji članek
Regeneracija na polno: UNION RADLER 0,0 % ISOTONIC
Kulinarika
Regeneracija na polno: UNION RADLER 0,0 % ISOTONIC