GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Regeneracija na polno: UNION RADLER 0,0 % ISOTONIC

19. 3. 2021; 02.30
Avtor: oglasno sporočilo
union
Potrošniške navade se spreminjajo. V zadnjem letu je teh sprememb še več kot v preteklosti, saj nas drugačen način življenja usmerja, da počnemo določene stvari drugače ali da se lotevamo novih izzivov.

V zadnjih treh letih potrošnja brezalkoholnega piva in brezalkoholnih Radlerjev narašča. Vse več priložnosti je, ko ljudje ne želijo piti alkohola, zato so inovacije v segmentu 0,0 izbira zelo dobro sprejete. Potrošniki pozdravljajo brezalkoholno ponudbo, zato je razvoj tega segmenta v naši pivovarni strateškega pomena. Verjetno ste opazili tudi sami, da smo v zadnjem letu Slovenci, ki smo prepoznani kot narod, ki »vedno nekaj športa«, še bolj športno aktivni, več se gibamo zunaj. Ciljna skupina vseh športno aktivnih ljudi se iz leta v leto veča, zato smo z razvojno ekipo v Pivovarni Union iskali izdelek, ki bi ga lahko ponudili vsem športnikom za regeneracijo, tako rekreativnim kot tistim, ki se s športom ukvarjajo profesionalno.


Za pomoč pri razvoju smo prosili vse naše nogometne partnerje, ki delujejo pod okriljem Nogometne zveze Slovenije, s katero sodelujemo že 23 let: člane moške reprezentance in nogometaše iz naših treh partnerskih klubov, NK Olimpija, NŠ Mura in FC Koper. Nogometaši so ocenjevali različne vzorce in na koncu z veliko večino izbrali najboljši okus in različico NOVE ISOTONIČNE PIJAČE na trgu:

UNION RADLER 0,0 % ISOTONIC.

Novi Union Radler 0,0 Isotonic je mešana pijača iz 0,0 piva in osvežilne pijače z okusom limone ter dodanimi minerali magnezija, cinka in vitaminov B. Razvili smo ga skupaj s slovensko nogometno reprezentanco in nogometaši prve slovenske lige.

Namenjen je za regeneracijo po intenzivnem profesionalnem ali rekreativnem športu, ko naše telo potrebuje osvežitev z manj sladkorja ter dodanimi minerali in vitamini B, magnezijem in cinkom.

Vitamina B3 in B12 ter magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, magnezij prispeva k delovanju mišic, cink pa ima vlogo pri presnovi maščobnih kislin. Dobro počutje dosežemo z raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdravim načinom življenja.

prejšnji članek
Lepa gesta poškodovanega Primoža Rogliča
Svet slavnih
Lepa gesta poškodovanega Primoža Rogliča
naslednji članek
Ljudje, ki dobro spijo, so bolj uspešni
Zdravje
Ljudje, ki dobro spijo, so bolj uspešni