profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

Regeneracija na polno: UNION RADLER 0,0 % ISOTONIC
| oglasno sporočilo

Regeneracija na polno: UNION RADLER 0,0 % ISOTONIC

Potrošniške navade se spreminjajo. V zadnjem letu je teh sprememb še več kot v preteklosti, saj nas drugačen način življenja usmerja, da počnemo določene stvari drugače ali da se lotevamo novih izzivov.

V zadnjih treh letih potrošnja brezalkoholnega piva in brezalkoholnih Radlerjev narašča. Vse več priložnosti je, ko ljudje ne želijo piti alkohola, zato so inovacije v segmentu 0,0 izbira zelo dobro sprejete. Potrošniki pozdravljajo brezalkoholno ponudbo, zato je razvoj tega segmenta v naši pivovarni strateškega pomena. Verjetno ste opazili tudi sami, da smo v zadnjem letu Slovenci, ki smo prepoznani kot narod, ki »vedno nekaj športa«, še bolj športno aktivni, več se gibamo zunaj. Ciljna skupina vseh športno aktivnih ljudi se iz leta v leto veča, zato smo z razvojno ekipo v Pivovarni Union iskali izdelek, ki bi ga lahko ponudili vsem športnikom za regeneracijo, tako rekreativnim kot tistim, ki se s športom ukvarjajo profesionalno.


Za pomoč pri razvoju smo prosili vse naše nogometne partnerje, ki delujejo pod okriljem Nogometne zveze Slovenije, s katero sodelujemo že 23 let: člane moške reprezentance in nogometaše iz naših treh partnerskih klubov, NK Olimpija, NŠ Mura in FC Koper. Nogometaši so ocenjevali različne vzorce in na koncu z veliko večino izbrali najboljši okus in različico NOVE ISOTONIČNE PIJAČE na trgu:

UNION RADLER 0,0 % ISOTONIC.


Novi Union Radler 0,0 Isotonic je mešana pijača iz 0,0 piva in osvežilne pijače z okusom limone ter dodanimi minerali magnezija, cinka in vitaminov B. Razvili smo ga skupaj s slovensko nogometno reprezentanco in nogometaši prve slovenske lige.

Namenjen je za regeneracijo po intenzivnem profesionalnem ali rekreativnem športu, ko naše telo potrebuje osvežitev z manj sladkorja ter dodanimi minerali in vitamini B, magnezijem in cinkom.

Vitamina B3 in B12 ter magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, magnezij prispeva k delovanju mišic, cink pa ima vlogo pri presnovi maščobnih kislin. Dobro počutje dosežemo z raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdravim načinom življenja.