GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alex Volasko poslušalcem namenil delček sebe

23. 3. 2021; 06.00
Avtor: J.K.
Alex Volasko

Alex Volasko foto: Promo

Izšla je nova skladba odličnega in večkrat nagrajenega mladega glasbenika Alexa Volaska z naslovom "Jutri", v kateri upajoče zre v prihodnost – v boljši in lepši jutri.

Kot je že napovedal pri prejšnjem komadu "S tabo na luno", želi govoriti o zgodbah, ki se mu dogajajo in poslušalcem dati delček sebe. Nova pesem »Jutri« bi tako lahko rekli da je kot naročena za čas, v katerem se že predolgo nahajamo –  čas, ko se zdi, da je vse brez pomena. "Ker sem se tudi sam, kot mnogo ostalih, znašel v težki situaciji, si že ves čas govorim – saj bo šlo. Jutri bo zagotovo bolje. In verjamem, da se bo ta svet, ki ga sploh ne poznamo več, spet pokazal v svoji najlepši luči. In nam dal vedeti, da nismo sami" nam je povedal Alex.  
 
Pri skladbi, katere avtor besedila, glasbe in aranžmaja je kar Alex sam, so sodelovali še izvrstni glasbeniki Roman Sarjaš, Goran Sarjaš in Franci Zabukovec – Zabukowski, videospot, v katerem nastopa tudi Alexova žena Saša, pa je delo Erica Monttera.

 "V, če lahko rečem, kar malce klišejskem refrenu si želim, da bi vsi lahko verjeli v to, da nas jutri res čaka lepši dan. Nov svet, v katerem je prijateljstvo spet dovoljeno. Kjer se nič ne zdi nemogoče in so sanje o nekem temnem svetu le še pretekla nočna mora" nam je povedal Alex in dodal:

"Želim si lepšega jutri. Zame. Zate. Za vse nas. Želim si časov, ko je bila ljubezen še preprosta, naša srca pa srečna in svobodna. Morda pa, čeprav se zdi skoraj nemogoče, ti časi res pridejo že jutri.«

prejšnji članek
22-letna slovenska pevka že 8 let zaljubljena
Svet slavnih
22-letna slovenska pevka že 8 let zaljubljena
naslednji članek
Miran Rudan se je zavihtel na prvo mesto
Svet slavnih
Miran Rudan se je zavihtel na prvo mesto
#obraziavenija
obraziavenija