stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miran Rudan se je zavihtel na prvo mesto

23. 3. 2021; 05.00
Avtor: J.K.
Pop Design Medena
Šele teden dni je minil od premiere težko pričakovanega komada »Medena« skupine Pop Design, ko ta že beleži prve večje uspehe tudi na slovenskih glasbenih lestvicah.

SLOTOP50, kjer vsak teden objavljajo lestvico 50 največkrat predvajanih pesmi preteklega tedna na slovenskih radijskih postajah je razkril, da skladba »Medena« vsekakor spada med bolj uspešne skladbe tekočega leta. Ta je namreč že v prvem tednu predvajanja zasedla 18. mesto med vsemi izvajalci, med Slovenci pa se zavihtela na PRVO MESTO. Skladba je tako postala najvišje uvrščena novost na lestvici. Prav tako odlično gre tudi videospotu, ki v tednu dni beleži že skoraj 130 000 ogledov.

Za njo so Nina Pušlar s skladbo »Svet na dlani«, Klara Jazbec s skladbo »Največ« in skupina Sopranos z uspešnico »Ukradi me nazaj«.

Sopranos - Ukradi me nazaj foto: Promo foto

A nikakor ne moremo zanemariti tudi uspehov skupine Sopranos, ki so s skladbo "Ukradi me nazaj" na omenjeni lestvici že mesec dni! Trenutno so med vsemi slovenskimi izvajalci na drugem mestu največkrat predvajanih skladb tekočega meseca, vsekakor pa bodo na tej več kot očitno ostali še kar nekaj časa.

prejšnji članek
Alex Volasko poslušalcem namenil delček sebe
Svet slavnih
Alex Volasko poslušalcem namenil delček sebe
naslednji članek
Pri velikonočni pojedini ne gre brez kvašenega testa
Kulinarika
Pri velikonočni pojedini ne gre brez kvašenega testa