GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Pri velikonočni pojedini ne gre brez kvašenega testa

23. 3. 2021; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
TLK-FB-fala-v2
Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Velikonočna generalka, ki bo letos na spletu potekalo v družbi kuharskega mojstra Lojzeta Čopa, bo postreglo z zanimivimi velikonočnimi recepti. Za odlične kreacije iz kvašenega testa bo poskrbel izvrsten kvas Fala.

Ni velikonočne pojedine brez tistega pravega okusa po svežem kvašenem testu, pa naj bo to v obliki potice, pletenic ali pa kruha. Kvašenega testa pa ni brez – kvasa! Vsem dobro poznani kvas Slončka Fala je star že več kot 100 let. Svežemu kvasu Fala, ki ostaja že stoletje nespremenjen in sestavljen le iz kvasnih celic skrbno izbrane družine kvasovk, se je v zadnjih letih pridružilo tudi kislo testo Fala in suhi kvas Fala. Družina izdelkov Fala se ponaša s svojo vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem, kar potrjujejo že generacije zvestih uporabnikov in ljubiteljev Fala Slončka.

Letošnja Velikonočna generalka, na kateri se bodo ljubiteljski kuharji v svojih spretnostih za štedilnikom pomerili med 1. in 7. aprilom, bo poskrbela za odlične recepte izpod rok najmlajšega slovenskega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa, ki je tradicionalne velikonočne sestavine združil v inovativen velikonočni meni.

Prijave na tekmovanje so že v polnem teku, zato hitro oddajte svojo in si prikuhajte eno izmed bogatih nagrad! Tudi če vam ne uspe osvojiti najvišjih mest, prejmete praktično darilo, prav vsi tekmovalci pa sodelujejo tudi v nagradnem žrebu.

prejšnji članek
Miran Rudan se je zavihtel na prvo mesto
Svet slavnih
Miran Rudan se je zavihtel na prvo mesto
naslednji članek
Pozor, na pohodu so že pomladne alergije. Kako lajšati težave?
Zdravje
Pozor, na pohodu so že pomladne alergije. Kako lajšati težave?