profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

Pri velikonočni pojedini ne gre brez kvašenega testa
| Oglasno sporočilo

Pri velikonočni pojedini ne gre brez kvašenega testa

Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Velikonočna generalka, ki bo letos na spletu potekalo v družbi kuharskega mojstra Lojzeta Čopa, bo postreglo z zanimivimi velikonočnimi recepti. Za odlične kreacije iz kvašenega testa bo poskrbel izvrsten kvas Fala.

Ni velikonočne pojedine brez tistega pravega okusa po svežem kvašenem testu, pa naj bo to v obliki potice, pletenic ali pa kruha. Kvašenega testa pa ni brez – kvasa! Vsem dobro poznani kvas Slončka Fala je star že več kot 100 let. Svežemu kvasu Fala, ki ostaja že stoletje nespremenjen in sestavljen le iz kvasnih celic skrbno izbrane družine kvasovk, se je v zadnjih letih pridružilo tudi kislo testo Fala in suhi kvas Fala. Družina izdelkov Fala se ponaša s svojo vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem, kar potrjujejo že generacije zvestih uporabnikov in ljubiteljev Fala Slončka.

Letošnja Velikonočna generalka, na kateri se bodo ljubiteljski kuharji v svojih spretnostih za štedilnikom pomerili med 1. in 7. aprilom, bo poskrbela za odlične recepte izpod rok najmlajšega slovenskega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa, ki je tradicionalne velikonočne sestavine združil v inovativen velikonočni meni.

Prijave na tekmovanje so že v polnem teku, zato hitro oddajte svojo in si prikuhajte eno izmed bogatih nagrad! Tudi če vam ne uspe osvojiti najvišjih mest, prejmete praktično darilo, prav vsi tekmovalci pa sodelujejo tudi v nagradnem žrebu.