Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je skrivnostna ustvarjalka, ki je oblikovala videozgodbo Verjamem v dobre ljudi?

26. 3. 2021; 12.00
Avtor: J.K.
Bepop

BEPOP STAVIJO NA DOBRE LJUDI foto: Promocijska fotografija

Potem ko so Ana, Tinkara in Alenka pred dnevi na radie poslale pesem 'Verjamem v dobre ljudi', zdaj predstavljajo še video z zgodbo, polno pozitive, upanja, empatije in solidarnosti.

Potem ko so reaktivirane Bepop Ladies lansko leto pobarvale s hitom 'Daj se nasmej', vstopajo v pomlad 2021 na krilih kar dveh novih skladb. Ženska', duet z Rebeko Dremelj, je samo na YouTubu in Facebooku zabeležil že preko 300.000 predvajanj, pridno pa osvaja tudi radijski eter. Prejšnji teden pa so Alenka, Tinkara in Ana predstavile še pesem 'Verjamem v dobre ljudi', ki so jo iz glasbene teme Delovne akcije, ob pomoči Tamirja Gostiše in Tadeja Koširja, razvile v samostojno himno pozitive, upanja, empatije, medčloveške topline in solidarnosti.

Kako je nastala videozgodba o medčloveški toplini?

Snemanje pevskih scen je potekalo v okolici Ptuja, glavnino dela pa je opravila Marija Lorencin iz ekipe Videostroj, ki je prečesala posnetke iz katerih so nastale prve tri sezone oddaje, iz njih oblikovala zgodbo z glavo in repom ter vizualno pripoved odlično sinhronizirala z glasbeno podlago. "Marija je delo opravila odlično," se strinjajo dame in dodajajo: "Predvsem pa smo ji hvaležne, da se je kljub obilici dela pri oddaji odzvala zelo hitro in dodala velik kamenček v mozaik te zgodbe, ki iz tedna v teden dokazuje, da v Sloveniji še vedno živi ogromno dobrih ter srčnih ljudi, ki jim ni vseeno kaj se dogaja v njihovi skupnosti in radi po svojih močeh priskočijo na pomoč sodržavljanom v stiski."

prejšnji članek
Ne pozabite premakniti urine kazalce
Svet slavnih
Ne pozabite premakniti urine kazalce
naslednji članek
Natalia Oreiro zavrnila vlogo v ameriški seriji
Svet slavnih
Natalia Oreiro zavrnila vlogo v ameriški seriji
#nasazenazenska
nasazenazenska