Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste vedeli, da se je Bojan Emeršič tako zelo spremenil?

28. 3. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
bojan-emeršič

Bojan Emeršič v vlogi Slavca foto: POP TV

Dolgo ga že nismo videli, zdaj pa se vrača s simpatičnim likom, ki ga boste lahko spremljali v nekoliko nenavadni seriji.

Igralec Bojan Emeršič član igralske zasedbe nove serije Têlenovela, tekom katere se je prelevil v malega človeka, ki dobi veliko priložnost. »Rekel bi, da gre za eno serijo, devetdelno serijo, ki je, kako bi rekel, malo je ludistična, malo je prefliknjena, razumeš. Ogromno je nekih neverjetnih preobratov in to mi je bilo najbolj všeč, ker je bila tako presenetljiva, ker sem samega sebe presenečal. To je tako dobro napisano, pa tako sem se našel v tem liku, da je bilo pravzaprav veliko spontanosti, improvizacije,« je v klepetu za 24ur.com pojasnil Bojan, ki se je med pogovorom dotaknil tudi spominov na čas, ko je razmišljal ali naj sploh postane igralec.

Bojan Emeršič foto: POP TV

Verjamemo, da nimate tega občutka, a Bojan se je na svoji karierni poti močno spremenil. V mladosti namreč ni povsem verjel, da se lahko uveljavi kot igralec, saj je v ospredje preveč postavljal svojo vizualno podobo. K sreči je na njegovo življenje vplival profesor, ki ga je tekom študija bodril, da so njegove pomanjkljivosti tudi njegovo orožje.

»Ker moraš se zavedati, čisto iskreno povedano. Jaz sem poseben igralec: nisem velik, nimam 'six packa', nikoli v življenju nisem bil seksi, razen kakšni posamezni osebi, ampak nisem pa generalno seksi. In jaz vem, da je to bila težava. Zato sem razmišljal, ali bi se sploh podal v igralski poklic. Sem razmišljal, kaj bi sploh lahko naredil s tem, kar imam. Spraševal sem se, kako naj to to 'sfuram'. Profesor je to očitno videl in mi odprl oči, da so moje pomanjkljivosti lahko tudi moje orožje. Vse se da in potem začneš to samozavest izkoriščati,« je svojo izkušnjo iskreno opisal igralec.

Bojan Emeršič v vlogi Slavca foto: POP TV

Novo humoristično serijo Têlenovela si zdaj lahko ogledate na VOYO.

prejšnji članek
Sanjski Goran šokiral: Hano prevaral z bivšo
Resničnostni šovi
Sanjski Goran šokiral: Hano prevaral z bivšo
naslednji članek
Horoskop: Ne delajte pogumne tam, kjer ni potrebno
Zdravje
Horoskop: Ne delajte pogumne tam, kjer ni potrebno