Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igor pakiral iz Severininega stanovanja, ona pravi drugače

2. 4. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Igor in Seve nekoč ..

Sta še vedno srečna skupaj? foto: Instagram

Hrvaški mediji so pred pevkinem stanovanjem v Zagrebu ujeli njenega moža, Igorja Kojića, kako iz stavbe nosi kovčke in oblačila. Verjamejo, da je to dokaz, da se je parček dokončno razšel.

Na govorice se je že odzvala pevka, ki je preko službe za odnose z javnostjo sporočila, da se je selitev pretekli vikend resnično zgodila, a da se je selil nekdo drug. 

"Edina selitev, ki se je pretekli vikend zgodila, je bila selitev Severinine nečakinje, ki se je z možem preselila v neposredno sosesko, natančneje čez cesto od Severinine stavbe," so zapisali v sporočilu. Hkrati so dodali, da je pevka preko vikenda snemala številne kampanje, s čimer so namignili, da so Igorja morda ujeli med premikanjem oblačil, ki so jih rabili za te snemanje. 

To je že drugič v zelo kratkem času, da so Igorja ujeli v Zagrebu oziroma v bližini Severininega stanovanja. Prej ga niso opazili skoraj leto dni. Pred tedni so ga prvič opazili v zagrebškem predelu Kozjak. Sicer pa zadnje leto večino časa preživi v Beogradu, kjer živijo tudi njegovi starši. Toliko časa se pojavljajo tudi govorice, da sta se s Severino razšla, a jih zaenkrat nobena stran še ni komentirala. 

prejšnji članek
Usodni diamanti: Glavna igralka se bori za srečo
Svet slavnih
Usodni diamanti: Glavna igralka se bori za srečo
naslednji članek
Gorski zdravnik se je poslovil, oboževalci neučakani
Svet slavnih
Gorski zdravnik se je poslovil, oboževalci neučakani