kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Slovenska pevka zatrjuje: v Dubaju se strogo držijo pravil
| K.M.

Slovenska pevka zatrjuje: v Dubaju se strogo držijo pravil

Nina v Dubaju, Osebni arhiv Nina Donelli

Pevka Nina Donelli si je v Dubaju privoščila oddih s svojo materjo. Na toplem je zelo uživala, ob tem pa poudarja, da so ukrepi bolj strogi kot v Sloveniji.

»Pravila v Dubaju so mnogo bolj stroga kot pri nas, ljudje se striktno držijo predpisov, nosijo maske, vse se razkužuje ... Rekla bi, da me tu celo manj skrbi za virus. Je pa treba na sebe pazit doma in tudi v Dubaju je bilo enako. Spremembe skoraj ni. Sonce, morje in pesek pa so nekako pripomogli k temu, da na trenutno situacijo vsaj za nekaj časa pozabim in uživam,« je o sicer nenačrtovanem dopustu, ki se je zgodil čisto spontano povedala Nina Donelli.

Foto: Osebni arhiv Nina Donelli - Nina v Dubaju

Kot vsi udeleženci glasbene industrije tudi Nina že več kot leto dni ne nastopa in s tem se še vedno težko spopada. Ni pa ji trenutna situacija vzela motivacije in pripravila je kar tri nove pesemi, ki jih bo izdala v prihajajočih mesecih.

Foto: Osebni arhiv Nina Donelli - Nina v Dubaju

»Prvih 14 dni je bilo zabavnih, priznam. Potem pa je šlo vse težje in vsak dan komaj čakam, da pride ta dan, ko bom spet stala na odru pred publiko. Sama imam srečo, saj delam tudi v domačem podjetju in s tem plačujem račune. Če nebi bilo tako, pa sploh ne vem kako bi preživela to leto in prihajajoče mesece. Jaz sem pripravljena, lahko začnemo jutri. Posnela pa sem tudi tri nove pesmi, ki čakajo na pravi trenutek za izid. Z eno od njih bom šla na CMC festival, v kakršnikoli obliki le ta pač bo letos,« je o svojih glasbenih planih še dodala seksapilna rjavolaska.