kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalec Bara bo prvič postal očka

4. 4. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Črt Banko

Črt Banko, 38-letni Pirančan

Zmagovalec resničnostnega šova Bar 2015, Pirančan Črt Banko, je preko družbenega omrežja sporočil, da bo postal očka. S partnerko sta razkrila tudi otrokov spol.

Črt Banko je pred leti navduševal v resničnostnem šovu Bar, kjer je po mnenju številnih osvojil tudi končno zmago. Kasneje pa se je več ali manj umaknil iz javnosti. Danes, na veliko noč, je s svojimi spletnimi sledilci delil veselo novico. S partnerko Sabino, s katero sta se spoznala ravno v Baru, ona ga je redno obiskovala, se bosta letos razveselila prvega otroka.

"Midva sva ful vesela in se že veseliva najine hčerkice. Tudi vsem vam želi vesele velikonočne praznike," je Črt zapisal na Instagramu, ob tem pa objavil fotografijo velikonočne pojedine, okrašene z napisom "dojenček na poti" in balonom z napisom, ki razkriva, da se jima bo pridružila deklica. 

Črt Banko je v šovu Bar prepričljivo in zasluženo zmagal leta 2015. foto: Planet tv

Lepotička Sabina je od Črta sicer nekaj let mlajša, a parčku razmerje vseeno več kot očitno uspeva. Uradno sta par že vse od leta 2018, ko se je Sabina zaradi ljubezni tudi preselila v Piran.

Srečnemu paru pa čestita tudi naše uredništvo. 

prejšnji članek
Imate dovolj kalija?
Zdravje
Imate dovolj kalija?
naslednji članek
Anamaria že nazaj v Lukovem objemu
Svet slavnih
Anamaria že nazaj v Lukovem objemu