Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka, ki se bo pridružila petemu filmu o Indiana Jonesu

13. 4. 2021; 10.00
Avtor: J.K. / STA
indiana jones

Harrison Ford kot Indiana Jones foto: arhiv Reporterja

Vas zanima, katera igralka bo nastopila ob boku ameriškega igralca Harrisona Forda, ki bo znova igral Indiano Jonesa? Preverite, verjamemo, da boste presenečeni ...

Angleška igralka Phoebe Waller-Bridge se pridružuje igralski ekipi novega, že petega filma o pustolovcu in arheologu Indiana Jonesu.

Režiser James Mangold je dejal, da je pred začetkom nove pustolovščine navdušen, saj bo sodeloval z ekipo priznanih filmskih ustvarjalcev, ki jih izredno ceni. Znano je, da je Mangold režijo prevzel od Stevena Spielberga, ki se je podpisal pod predhodne štiri filme o priljubljenem pustolovcu. Bo pa Spielberg pri projektu sodeloval kot producent, medtem ko bo glasbo ponovno prispeval priznani skladatelj John Williams.

Mangold je po pisanju dpa izrazil navdušenje, da se igralski ekipi pridružuje Phoebe Waller-Bridge, "blesteča igralka, izjemen kreativni glas", ki bo na set prinesla svojo neverjetno kemijo.

Ford je sicer v vlogi Indiana Jonesa prvič nastopil leta 1981 v filmu Indiana Jones in lov za izgubljenim zakladom. Franšizo sta v 80. letih zaokrožila še drugi in tretji del Indiana Jones in tempelj smrti (1984) ter Indiana Jones in zadnji križarski pohod (1989), po skoraj 20 letih pa sta Spielberg in Ford nato ponovno združila moči leta 2008 pri četrtem delu, filmu Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje. Po zadnjih informacijah naj bi bil peti del, ki še nima naslova, v kinih na ogled poleti 2022.

Sicer je z emmyjem nagrajena igralka dobro zasedena. Februarja je bilo denimo naznanjeno, da bo ob Donaldu Gloverju nastopila v Amazonovi seriji po filmu Gospod in gospa Smith iz leta 2005, v katerem sta zaigrala in se tudi zaljubila danes nekdanja zakonca Brad Pitt in Angelina Jolie.

prejšnji članek
Horoskop: Občutljivi boste na pripombe
Horoskop
Horoskop: Občutljivi boste na pripombe
naslednji članek
Obeta se spektakularna podelitev oskarjev
Svet slavnih
Obeta se spektakularna podelitev oskarjev