franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bivši Mariah Carey ima tri dekleta, ena zdaj pričakuje dvojčka

13. 4. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Mariah Carey, Nick Cannon

Mariah Carey, Nick Cannon foto: Profimedia

Komik in voditelj Nick Cannon, nekdanji mož Mariah Carey, s katero ima dvojčka, spet pričakuje dvojčka. Njegova izbranka je že visoko noseča in to le 4 mesece po rojstvu hčerke, ki jo ima z dolgoletno izbranko. Zmeda.

Čeprav so bili nekateri včeraj morda začudeni, ko je Abby De La Rosa na družbenih omrežjih naznanila, da dvojčka, dva fantka, pričakuje ravno z Nickom Cannonom, je zgodba na koncu v resnici še bolj zapletena. Nick naj bi imel trenutno kar tri dekleta, z vsemi pa očitno vodi ustaljena, klasična razmerja. 

Abby De La Rosa je 15. decembra lani potrdila, da pričakuje dvojčka, a vse do včeraj ni javno potrdila, kdo je njun očka. S skupnimi fotografijami je dala jasno vedeti, da gre ravno za ameriškega zvezdnika. 

Cannonova dolgoletna izbranka Brittany Bell je le nekaj dni po Abbyjini oznanitvi nosečnosti rodila drugega skupnega otroka z Nickom, hčerkico Queen, par pa ima sicer že 4-letnega sina Goldena.

Brittany sicer redno objavlja tudi skupne družinske utrinke, zadnjo skupno fotografijo je objavila v začetku meseca, v času velike noči. 

Zgodba pa tu še ni končana. Nick naj bi bil ob tem še v razmerju z manekenko Lanisho Cole. Slednja je sicer z družbenega omrežja zbrisala skupne fotografije, ni pa znano, če sta razmerje tudi prekinila. 

Javno sicer ni znano, kaj o tem menijo vse tri izbranke, je pa Nick leta 2019 že izjavil, da monogamija ni več zanj in da ne verjame, da bo še kdaj lahko v razmerju s samo eno osebo. 

Cannon ima sicer s svojo nekdanjo ženo Mariah Carey skoraj desetletna dvojčka, sina Moroccana in hči Monroe. Zvezdnika pa tudi po ločitvi ostajata dobra prijatelja. V javnosti je znano samo to, da je bil pevki zvest, oziroma, da je bil z njo v monogamističnem razmerju.

Ločila pa naj bi se zaradi preveč različnih osebnosti. 

prejšnji članek
Obeta se spektakularna podelitev oskarjev
Svet slavnih
Obeta se spektakularna podelitev oskarjev
naslednji članek
Marko (Šverc komerc) se je po snemanju serije posvetil očetovstvu
Svet slavnih
Marko (Šverc komerc) se je po snemanju serije posvetil očetovstvu