900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Hana odvrgla oblačila?

13. 4. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Hana rodić

Hana in Marco foto: Marco Cuccurin

Hana in hrvaški youtuber sta ob kozarcu vina poklepetala o intimnih temah. Med drugim sta se dotaknila golote, striptiza in lepotnih operacij.

Hana Rodić je tekom klepeta z mladim hrvaškim youtuberjem Marcom Cuccurinom razkrila številne zanimivosti iz intimnega življenja. Odgovarjala je namreč na neprijetna vprašanja, ki so ji jih namenili Marcovi sledilci. Kot kaže, radovedneži niso ostali praznih rok. Kaj zanimivega so izvedeli?

Se namerava v prihodnosti poročiti?

»Načrtujem, da se bom poročila, upam, da se bom, ampak kot vidite, mi manjka prstan na roki. Nisem tip osebe, ki bi ji godila razmerja za eno noč,« je dejala Hana in dodala, da ni nikoli nikogar prevarala, da pa je bila prevare deležna sama.

Bi se fotografirala gola?

»Ne bi se fotografirala gola. A če bi mi pri Playboyu ponudili dovolj denarja, bi se zagotovo fotografirala v spodnjem perilu.

Kaj meni o striptizu?

Sama se s striptizom ne bi ukvarjala, se je pa ob neki priložnosti znašla v klubu, kjer so priredili striptiz večer. Kot je pojasnila, ji je bilo dekle, ki je nastopilo, všeč.

Koliko lepotnih operacij si je privoščila?

»Vem, da se to stalno sprašujete, a prestala sem samo operacijo prsi. V ustnicah imam polnila, a to ne sodi med lepotne operacije.«

prejšnji članek
Burak pokazal, kako velik je že njegov sin
Svet slavnih
Burak pokazal, kako velik je že njegov sin
naslednji članek
Je Tomaž Bizjak spet samski?
Resničnostni šovi
Je Tomaž Bizjak spet samski?