Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj Tanja najbolj ceni pri Mikiju?

18. 4. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
j tanja zagar miki sarac 5

Tanja Žagar in Miki Šarac foto: M24

Pevka je razkrila, kako je tudi poslovno sodelovati z življenjskim partnerjem in kaj je tisto, kar pri Mikiju najbolj ceni.

"Tega še nikoli nisem začutila kot slabost. Kot prednost pa velikokrat. V nobenem službenem pogovoru, v nobeni situaciji, v katero naju delo pripelje, Miki ni le moj sodelavec, ampak zdaj tudi moj življenjski sopotnik, kar je najino zaupanje in predanost le še dodatno okrepilo. On me pozna tako kot nihče in najin pogovor se lahko odvija le s pogledi, popolnoma brez besed. In ravno to je tisto, kar je pri najinem delu, pri katerem sem jaz na odru, on pa pod njim, tam za mešalno mizo, najpomembnejše. Ta občutek, ko si s svojim partnerjem na isti valovni dolžini, je res krasen. Včasih ga ujamem, ko tudi doma, v kakšni povsem običajni situaciji, ki nima popolnoma nič opraviti z najinim poslom, reagira kot manager, ampak mi je to pri njem tako simpatično. Pa mu nagajivo rečem: »Razumem, manager.« In se že smejiva in kakšen nov plan narediva," je za revijo Obrazi Avenija razkrila pevka Tanja Žagar in dodala, kaj pri njem tudi najbolj ceni. "Njegov življenjski moto Živi in pusti živeti. Ne ukvarjaj se z drugimi. Pomagaj, če lahko, če pa ne moreš, pa vsaj ne delaj škode." 

Tanja in Miki se bosta sicer julija razveselila rojstva drugega otroka, spol pa bosta razkrila takrat, ko se bo detece rodilo. Kako pa na dejstvo, da bo postal starejši bratec, gleda Karlo. Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Prigrizki brez slabe vesti
Kulinarika
Prigrizki brez slabe vesti
naslednji članek
Petra Kerčmar prekipeva od ponosa
Svet slavnih
Petra Kerčmar prekipeva od ponosa
#obraziavenija
obraziavenija