stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jennifer Lopez tudi uradno samska

16. 4. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
JLo

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez foto: Profimedia

Mesec dni potem, ko so se v javnosti pojavile informacije, da sta JLo in A-Rod prekinila svoje razmerje, sta zdaj tudi dokončno naredila konec dolgoletni ljubezni.

Glasbenica in nekdanji športnik sta sredi marca zanikala govorice o koncu razmerja, priznala pa sta, da sta prekinila zaroko in da imata manjše težave v razmerju, na katerih pa intenzivno delata. Alex Rodriguez se je Lopezovi kasneje tudi pridružil na Dominikanski Republiki, kjer ona snema film. V zadnjem mesecu so se tako v javnosti večkrat pojavila fotografije zaljubljenega para, ki pa je včeraj za javnost potrdil, da se njuno razmerje dokončno končuje. 

"Ugotovila sva, da sva skupaj boljše samo kot prijatelja in bova na tem delala še naprej. Še vedno bova podpirala en drugega, projekte in posel. En drugemu in otrokom želiva le najboljše. Zaradi spoštovanja otrok, bo edini komentar še ta, da se zahvaljujeva vsem, ki so nama pošiljali prijazne besede in podporo," sta povedala v skupni izjavi za Today. 

Le nekaj ur pred izjavo je A-Rod na družbenem omrežju objavil posnetek skupnih fotografij in spominov ter ob tem označil Lopezovo. 

Lopez in Rodriguez sta bila par skoraj štiri leta, zaroko pa sta oznanila leta 2019. Poroka je bila prestavljena zaradi pandemije. Prve razpoke v razmerju so se pokazale, ko so v javnost prišle informacije, da naj bi Alex Rodriguez Lopezovo varal z mlado zvezdnico resničnostnih šovov Madison LeCroy. Nekdanji športnik je preko PR službe takrat izjavil, da zvezdnice ne pozna, Madison pa je v izjavi povedala, da se še nikoli nista videla, da sta pa že govorila po telefonu. O temu pogovora ni govorila.

prejšnji članek
Jezna in razočarana Metka Albreht
Svet slavnih
Jezna in razočarana Metka Albreht
naslednji članek
Adam navdušil z nesebično gesto
Svet slavnih
Adam navdušil z nesebično gesto