stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dekleta, ki so pritegnila največ pozornosti gledalcev

18. 4. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
sanjski-moški

Laura Beranič foto: POP TV

Za nami je prva oddaja šova Sanjski moški, tekom katere smo lahko poleg Gregorja Čeglaja spoznali skoraj vse kandidatke.

Gledalci so končno dočakali pričetek šova Sanjski moški. Ste si ga ogledali tudi vi? Gregor in dekleta so imeli kar nekaj treme, zlasti, ker so prvi skupni trenutki potekali pod budnim očesom kamere. Poleg metuljčkov so že vzklile prve simpatije, ravnodušni pa niso bili niti gledalci, ki so v spletnih odzivih izpostavili tri kandidatke, ki so pritegnile največ pozornosti. Gre za dekleta, ki so s svojo prisotnostjo tudi v sotekmovalkah zvabila zanetila začudenje, zavijanje z očmi, pa tudi nekoliko slabe volje.

In katera so ta tri dekleta?

Ana Pusovnik je dekle, ki so si jo gledalci najbolj zapomnili po črni prosojni obleki, ki je povsem razkrivala spodnja oblačila in ponudila lep razgled na zapeljivo zadnjico. Medtem ko je s svojo podobo navdušila Gregorja, je bila deležna kar nekaj začudenih pogledov ostalih deklet. Simpatična Ana je sicer ocenila, da v šovu nima konkurence.

Ana Pusovnik foto: POP TV

Veliko pozornosti je pritegnila tudi Laura Beranič, ki je prekipevala od samozavesti, presenetila pa s krono, za katero je želela, da ji jo Gregor nadene in ji tako obljubi, da bo odslej nanjo gledal kot na kraljico. Temperamentna Štajerka je zaradi krone med dekleti požela številne osuple poglede.

Laura Beranič foto: POP TV

Da bo v šovu še zelo pestro, smo lahko spoznali z neobičajnim prihodom Sanje Munda, ki se je pred Gregorja pripeljala na motorju. Potem ko je med dekleta prikorakala oblečena v motoristična oblačila, je postalo jasno, da vse le ne bo tako rožnato, kot se je zdelo na prvi pogled. Motoristka Sanja in kraljica Laura imata namreč za seboj nerazčiščeno preteklost, kar bo zelo težko skriti pred resničnostno kamero.

Sanja Munda foto: POP TV

prejšnji članek
Zvezdana: bila sem žrtev spolnega in fizičnega nasilja
Svet slavnih
Zvezdana: bila sem žrtev spolnega in fizičnega nasilja
naslednji članek
Ta mladostna lepotica je mati Tare Zupančič
Svet slavnih
Ta mladostna lepotica je mati Tare Zupančič