Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tragična smrt članice skupine Kelly Family

20. 4. 2021; 06.17
Avtor: K.M.
kelly family

V 90. letih so veljali za najbolj slavno družino na svetu. foto: arhiv

Nekoč ena izmed najbolj priljubljenih glasbenih družin je sporočila, da je umrla njihova družinska članica in članica skupine The Kelly Family, Barby. Oboževalci so v šoku.

Glasbena družina Kelly, znana pod imenom The Kelly Family je preko uradnih družbenih omrežij sporočila, da jih je zapustila njihova draga sestra Barby. Stara je bila samo 45 let, umrla je 15. aprila .

"Po kratki bolezni je umrla naša draga sestra Barby. V tem trenutku ne bomo dajali nobenih nadaljnjih izjav, saj še vedno žalujemo zaradi te velike izgube Barby bomo močno pogrešali in jo bomo za vedno nosili v svojih srcih in spominih. Hvala za vaše misli in spomine," so zapisali ob sestrini fotografiji. 

Barby je bila sicer poimenovana po materi družine in je skupino leta 2000 zapustila zaradi bolezni. Kasneje se jim je spet pridružila pri snemanju studijskih albumov. Jimmy Kelly je leta kasneje za javnost razkril, da naj bi se Barby dolga leta borila z mentalno boleznijo, zaradi katere ni mogla živeti sama. "Stalno mora biti pod nadzorom," je takrat zapisal na Facebooku. Smrt naj ne bi bila povezana z njenim predhodnim zdravstvenim stanjem. 

Od sestre se je na družbenem omrežju poslovil tudi Angelo Kelly, ki je zapisal: 

"Hvala, ker si bila najbolj ljubeča sestra in ker si skrbela zame, predvsem, ko sem bil majhen. Močno te bom pogrešal in te imel vedno v svojih molitvah. Objemi mamo in očeta, upam, da bomo kmalu spet vsi združeni v nebesih."

prejšnji članek
Veliki hit s preloma tisočletja Romeo in Julija v novi preobleki
Svet slavnih
Veliki hit s preloma tisočletja Romeo in Julija v novi preobleki
naslednji članek
Petre (Šverc komerc) na tej fotografiji ne boste prepoznali
Svet slavnih
Petre (Šverc komerc) na tej fotografiji ne boste prepoznali